Tosbikiim_0606 Kizlar bebegim 8 aylik akşam 7bucuk gibi ateşi olduğunu farkettim 37ydi ilik dus aldırdım simdi 38.1 oldu ateş düşürücü carpol verdim başka ne yapabilirim dış değildir heralde ateş hariç bisey yok
tasyan Tosbikiim_0606 ateş tehlikeli bazen ölçümler yanlış olabiliyor ve iç ateş de olabiliyor. Hemen doktora götürün bence. Geçenlerde komşumuzun çocuğu havale geçirdi ateşten. Bence evde halledilecek bir konu değil bu.
Minnos0101 Tosbikiim_0606 bu sira salgın var bence ihmal etmeyip dr a gidin topuklarına limon sürün limon vücut ateşini dengeler . Ama dr a kesin goturun
Bfgm tasyan iç ateş olduğu nasıl anlaşılır? 1 yaşında kızım hasta ateşi var 36′lara düşüremiyoruz 2 gündür yanaklarında kırmızı kırmızı şeyler çıktı
Werwe9292 Duş aldırın soguk bezlerle eklem yerlerine kompress ve calpol ne yazikki bizde 4gundur oyleydik
tasyan Bfgm iç ateşte kafada sıcaklık olmuyor karnına dokunarak anlayabilirsiniz belki. Çoğunlukla anlayabileceğimiz şekilde olmuyor iç ateş zaten bence doktora götürün, Allah korusun tehlikeli oluyor.
Werwe9292 Hyr havale 37ile bile gecirilebilen biseymis dr oyle dedi. Yukseldikce fitil verdik iste surupta icmiyo ilik dusta tuttum fln dusurduk oyle oyle gevti bitti ama cok zor allah sifa versin hepsine hemencik iyilessinler