tubabalcihasan Mduygum benim Kayınvalidem de öyle eltimin çocuğu 2 yaşında daha sünnet olmadı Bizimki 27 günlük hafta sünnet olacak
fatima Mduygum karı- koca gidip hallettik, kimseye laf düşmedi.. kulaklarınızı tıkayın en kısa zamanda halletmeye bakın, mümkün mertebede kimsenin haberi olmasın 👌🏻
Mduygum fatima kocam kabul etmiyo ki aksam yine zorladim hastane orda cocukta burda git yaptir dedi bende sen olmadan yaptirmak istemiyorum ben bilmiyo muyum gidip yaptirmayi dedim ben gelmiyorum istiyosan tek basina hallet dedi simdi gidip yaptirsam mi yaptirmasam mi bilemiyorum
Mduygum isabel esinin haberi varmiydi kaynanamlar alt katta oturuyo haber vermesem olay olur heralde esimin kulturunde erken sunnet yokmus kirvesi olacakmis dugun yapacakmis doktor getirteceklermis cocuk sunnet oldugunun farkinda olacakmis erkek olacakmis bir dunya sacmalik geri kafalilik basedemiyorum
Sevgi1 Gulnuraraserol kızlar kaç aya kadar erken sünnet oluyo benim de 1. Bucuk aylık şuanda kaçıncı aya kadar yaptirilir Noyanefe Zhnce
Zhnce Sevgi1 benim doktorum 6 aya kadar yapılırsa rahat geçer onun dışında maks 1 yaşa kadar yapıldığında bi tramva olmaz bebek için demişti Ama 1 yaş 6 yaş arasında yapılmasını kesinlikle önermiyoruz demişti Ben 2,5 aylıkken yaptırdım çok rahattı
MomOfBoys Bilgehan Merhaba canim.Mesajini simdi gordum. Ilk 2gun birazcik zor gecdi benim icin. Cunki cis yapdikca agliyodu. Ama 2gun sonra hicbisey olmamis gibi hayatimiza devam ettik. Zaten agrikesici uyguluyosun 2gun. Krem suruyosun. Emin olki canim en guzeli erken sunnet etdirmek. Cocuk hic bir travma almiyo hatta ne oldugunun bile farkinda olmuyo
Bilgehan MomOfBoys dün yaptırdık sünnetini. Çok şükür şimdilik bir sorun yok. Cevabınız için de çok teşekkür ederim 😊