Bebeğim 1 aylık ve bugün uygulamanın bana önerdiği şey bebeğimin uykuya memede dalmasına karşın başka yollar denemem, kendi kendine uyuması için yatağa koyup ağlasa da pes etmemem şeklinde! Kendim psikolog olmasam bu uygulamanın önerilerine inanıp uygulayabilirdim. Bu önerileri kim yazıyor?! Şu an dünyanın hiçbir yerinde bebeklere ağlayarak herhangi bir şey alıştırma yöntemleri desteklenmiyor. Kaldı ki henüz 1 aylık bebeğin başka nerede uyumasını bekliyorsunuz? Bir de diyor ki; bu süreçte bebeğiniz ağlayacaktır, alın sakinleştirin ve tekrar uyuması için kendi haline bırakın! Bu tür durumlarda bebekler ağlar ve evet eninde sonunda susarlar. Ama başka yerde, annesiz uyumaya alışmazlar, annenin ona iyi gelmesinden vazgeçerler! Buna davranış kalıbı geliştirmek de denir(Aletha Solter Bilinçli Bebek Kitabını şiddetle tavsiye ederim) siz siz olun yeni anneler, bebeklerinizi ağlasa da hiçbir şeye alıştırmaya çalışmayın. Hele ki yeni bebeklerinizi. Tek altın kural vardır; ne zaman ihtiyacı varsa o bebek memede de uyuyacak, kucağa da alınacak. Bu uygulama benim için bugün bitmiştir