tecrubesizannee Kızlar beş aylık olduk yavaştan bakayım diyorum. Kullanışlı, temizliği kolay, bacak kısımları keskin olmayan, sağlam güvenli bir şey istiyorum. Çocuk çıkmaya çalıştığında tehlikeli olmasın. Tecrübeli annelerden fikir istiyorum
NorthLight tecrubesizannee civil den aldım daha yeni, hem masa sandalye oluyor hem mama sandalyesi, 160 tl
Evrim1906 tecrubesizannee bime A 101 e falan geliyor yok ergonomik kullanışlı yada ikeanın mama sandalyesi var oda çok güzel
NorthLight tecrubesizannee bundan önce başka masa vardı sallanabiliyordu ama çok kullanissizdi sökülüp takilmiyordu, bunun kurulumunu bile kendim yaptım o kadar kolay, simdi sehir dışındayız hepsini söküp bagaja attm yanımızda getirdik 👍 önündeki tepsi kısmı da geniş bizimki çok sevdi 18 aylık
NorthLight Hbbsnnplt model tam bilmiyorum civilin kendi markası, masa sandalye olabilen seklinde sorarsanız gösterirler
NorthLight Hbbsnnplt https://www.civilim.com/kujju-minderli-mama-sandalyesi-turuncu-1228-trn?_sgm_campaign=scn_4bc6d71f0817e002&_sgm_source=06D171228SS1-7&_sgm_action=click
tecrubesizannee Olric11 chicconunkinin tepsisi çıkıyor mu? Birde ağır mı bir yere götürmek istediğimde rahat götürebilir miyim acaba