Haydinn E bebekte baby plus comfort otomatik salıncak 700 den 450 TL ye düştü biz kullanıyoruz çok büyük rahatlık müzikleri de bebeğimin uykuya geçişini kolaylaştırıyor ben 700 e aldım içim acıyor şuan almayı düşünenlere fikir olsun😂
Eysar Haydinn Bende 500 almıştım kızım bir kez bile binmesi çok çok zoruma gitmişti kaldırmıştım geçenlerde misfr geldi bebeği koyduk içine sanki biliyormuş gibi bindirmedi beşiği çocuğu üç ay sonra doğumum var onu kullanacağım bakalım nasıl olucak
SmyRa_ Haydinn o kadar kullanışlı ki ben koyuyorum kızımı çizgi film izliyor televizyondan bende işlerimi yapıyorum😀😀
Perfect_woman Haydinn ben geçen sene 380 liraya almıştım iyiki de almışım şimdi olsa eşim asla 700 lira vermezdi 😂 bebekken onda uyuduğu bile oluyordu 6 aydan sonra çok kullanmadım hareketlendiği için şimdi ilk geldiği gibi söktük kaldırdık ikinci bebekte yine kullanırız inşallah ☺️
Haydinn Eysar inşallah bu sefer kullanmak nasip olur canım , sağlıcakla kavuş bebeğine ağrısız sızısız geçsin doğumun 🙏
E_doga Ben 4moms mamaroo almıştım çok pişmanım keşke daha ucuz birşey alsaydım . Kızım tek tük biniyor sevmedi🥲