JackDaniels gozdesh Ya teşekkür ederim bebişim benim o senin güzelliğin😍 Dudaklarla birlikte tam afet olmuşsun🙏🏻💜
JackDaniels lanadelmiyav Canımmmın içi teşekkür ederim böyle renksiz güzel ama ruj sürünce fecaat duruyor🤣🙈
Deletedmom896 Mom0768 Ahahah 😂 bak alnımda botoks var gabak gibi Tek çizgi yok🤪 tu şimdi ince ince çizgiler var sinirimi bozuyor
Mom0768 Deletedmom896 maşallah güzelliğime 😍 uzun zamandır nazolabial düşünüyorum güvenilir bir doktorda var ama çok pahalı ya ne kadar süre dayandı alnındaki botoks
covirgin JackDaniels görmedim🙈 Dilan polatı öneririm Instagram dan da bakabilirsiniz çok güzel yapıyolar
Bebiskomm JackDaniels ben bes senedir surekli yaptırıyorum vallahi cok guzel herkeseeee ama herkese tavsiye
Senemmm11 JackDaniels DrMuhammeddavud instagramda takip ediyorum çok beğeniyorum yaptigi işleri mükemmel 👏😍
Bebiskomm JackDaniels ben ilk izmirde karsıyakada omer seymenogluna yatırdım uc kez.senede bir.ozamanlar ucuzdu.sonra yurtıdısnda yaptırdım.bi de iki kez izmirde ali gokcen akdala 1.500 ama ben sadece ust dudagımı yaptırıyorum cunku benmkiler ztn biraz kalın
1lina1anne JackDaniels sehir neresi ben ist bagdat caddesinde yaptirdim 4sene hic sonmedi 5 yila kadar kalabiliyor dedi inanmadim gercekten hayla var genelde 1 yil diyorlar ic malzemesine dikkat edin ve ucuz yerde yaptirmayin sakin
JackDaniels 1lina1anne İstanbuldayım bende🙏🏻 Yok asla maddiyattan kaçmam böyle konularda o yüzden iyi bir araştırma yapmak ve sizden fikir almak istedim💜