JackDaniels İyi akşamlar herkese güzel kızlarım😍🙏🏻 Uzun süredir düşündüğüm dudak dolgusunu yaptırmaya karar verdim. Sizden isteğim yaptırıp memnun kaldığınız bir yer önerebilir misiniz☺️ Kullanışı vs nasıl ve ne kadar süre gidiyor aydınlatırsanız çok sevinirim😘
Deletedmom896 JackDaniels İnce ve sönük dudak ise mutlaka yaptır dolgu markasını muhakkak sor araştır :) ben nazolabial dolgu yaptırmıştım ağız çevresine hala var çok memnunum dudaklarım Tombik o yüzden yaptırmadım markası Teosyal, Juvederm olmasına dikkat et💕😘
DenizSerap JackDaniels ya ben de o kadar istiyorum ki. Bunun yanında hafif bir botoks ve jawline da düşünüyorum kendime 35 yaş hediyesi. Takip ettiğim luva klinik var fiyat sormadım ama ciddi anlamda benim bütçemi aşıyor gördüğüm kadarıyla ama merdiven altı yerlerden çok daha iyidir. bir diğer güvenilir arkadaşımın yaptırdığı İstanbul Avrupa yakasında Doktor Selda yıldırım. muhtemelen Selda hanıma gideceğim bir bakın siz de isterseniz. Umarım istediğiniz gibi bi yer bulursunuz 🙏
89Kbr JackDaniels evet yaaaa.. ama hiç bi bilgim yok. Bi ara dedim acaba dudak kontür mü yaptırsam dolgun gösterir mi 🤨
Kubra_2019 JackDaniels inşallah teyzek yaptırıyor surekli fakat o sisirtiyor İstanbul şişlide dudak kenarları çok ucukluyo iyi olana kadar
JackDaniels DenizSerap Bende güvenilir ve mutlaka doktor olan bir yeri tercih edeceğim🙏🏻 Yoksa epilasyon yapan yerlerde yapıyorlar 2000 ₺’ye🤣 Ama sizin söylediklerinize mutlaka bakacağım teşekkür ederim🙏🏻💜
Deletedmom896 Mom0768 Gülerken ağzımızın kenarında oluşan ince çikin çizgiler 😂 2000 TL idi 3 sene önce
DenizSerap JackDaniels kasım ayından önce yaptırırsanız bizimlede paylaşın lütfen 😂 yoksa kasımda Selda hocaya gideceğim. eşimde dalga geçiyor kredi çekerim senin için diye 😂 ama luva klinik tek geçiyorum şartları zorlayıp kredi çekip gidebilirim toplu işlem için 😂 bu yolda tüm arkadaşlara başarılar 👋😂
NefesMaviDeniz JackDaniels Merhaba🌸 Hangi ildesiniz bilmiyorum ama İstanbul da dolgu konusunda uzman Ayşegül Saltat ve Reha Yavuzer👏 Dudak renklendirme yaptırmıştım ben gerçekten baya güzel bir uygulama eğer dudağınız biraz dolgunsa renklendirme ile daha da dudaklarınız belirginleşebilir. Bu uygulamayı da Aylin Çetinkaya ya yaptrdım🌸