Miracinannesi2021 Kızlar oğlum 4 aylık oldu kafasında Konak var korktuğum için kafasını oksayamiyorum saçını yıkarken ..ne yapmam lazım zeytin yağı sürdüm 30 dj beklettim su tuttum işe yaramadı
Eesay Miracinannesi2021 zeytinyağı önermiyor doktorlar çok, asidik olduğundan. Bebek yağı sürüp biraz bekleyin sonra hafifçe geriye doğru tarayın. Tırnaklamamaya özen gösterin, bir kaç gün içinde bitiyor bu şekilde
Neslihan1903 Miracinannesi2021 Konak tarağı olmadı lazım onula tara zeytinyağı ile neden korkuyorsun ki
Mom987 Miracinannesi2021 Daha sonra taramaniz gerek. Zeytinyağı olmazsa bebe yağı olur o da olmazsa badem yağı ama saçını taramazsaniz gecmez
Neslihan1903 Miracinannesi2021 4 aylık bebenin hemen hemen kapanmıştır üst kısımda çok ufak kalmıştır
Teemo07 Miracinannesi2021 zeytinyağından sonra konak taragıyla taramalısınız. Ara ara yapın bitiyor. Bizim az kaldı. Haftada 1 yeterli oluyor.
Sila91 Miracinannesi2021 bebekler için olan taraklar var. Aynı yaptığın işlemi bir sonraki duşta tekrarla. Bu sefer duşa girmeden önce tara saçlarını. Bu şekilde 2 3 defa daha yaparsan geçer
Sila91 Miracinannesi2021 gecer merak etme. Konak için bazı doktorlar saçta şampuan iyi yikanmayinca ve saçı islak kalınca oluyor diyorlar. Doğrumudur bilemem ama saçını durularken dikkat et şampuan kalmasın
Neslihan1903 Miracinannesi2021 kontrol et annesi elini anlından bir kaç parmak yukarına hafifçe sokun çok ufak bir yer yumuşak kalması lazım