Maviimm 57 günlük bebem var. Dişi çıkması imkansız değil mi? Şok oluyorum tükürükleri akıyo sürekli elini yumruk yapıp ağzına götüryo emzik veriyorum ısırıyo. Ağzıyla derdi var Çocuğumun. Gaz mı diş mi anlamadım doktora götürücem de bi size sormak istedim erkenden diş böyle belirti verir mi diye
Hafisee Maviimm 56 günlüğüz bizimkide öyle 😁 heryerim salya elimde bezle geziyorum korkuyordum anormal diye geçen post açtım hatta ama normalmiş
yaprak_34 Maviimm benim kızım da 2. Ayı bitmek üzere aynıyız bir 15 gündür tükürük eller sürekli ağızda gece bile ağızda 🤷♀️3.ay doktor kontrolü var bir hafta sonra doktora soracağım bakalım…Oğlum üç aylıkken diş çıkarmıştı bu da öyle olacak diye korkuyorum
Vivalaarya Maviimm Oral/ağızsal dönem olarak araştırabilirsiniz. Ellerini keşfediyor. Açlıktan ya da kaşındığı işin değil☀️
Aysekoroglu Maviimm benim oğlum da 55 günlük tam olarak sizin bebeğinizin yaptıklarını yapıyor 3 gündür diş olması erken daha diye düşünüyorum ama bilemedim
BihterZiyagil Benim 69 günlük oğlum da aynı şeyi yapıyor. Parmak el emme 2. ayda başlıyormuş, normalmiş yani. Her yer tükürük.
Maviimm BihterZiyagil Ennnna91 Hafisee O zaman diş falan değildir bu dimi. Demekki ellerini keşfediyor suan. Öyle düşünüyorum😌
Ennnna91 Benimde 2 aylık bebeğim var. Parmağını, elini, koluna ağzına sokmaya çalışıyor. Aynen heryer tükürük 😂
Beren28 Maviimm benim bebeğm 3 aylık 2 aylık olduktan sonra bu huyları başladı canım ve her yer tükürük :d diş değildir sanmıyorum ama bende sebebini bilmiyorum normal olduğunu düşünüyorum
May01 Maviimm normal diş belirtisi gibi ama diş değil ellerini tanımak için sürekli ağızlarına alıyorlar.