Emeleylul2017mustafa Öyle bir berbat doktora denk geldim ki anlatamam ultrasona baktı ilk kaç haftalık olduğu belli olmaz kan ver dedi kan sonucuna bakıyo ultrasona bakmamız lazım haftaya gel dedi söylemedi kaç haftalık olduğunu 😒 hcg değerim 2036 anlayan varmı aranızda
ZehraSareMom Emeleylul2017mustafa Benim 837 çıkmıştı kan testim bir hafta sonra doktora gittim 5 haftalık demişti sizinde 6-7haftalık var galiba
Dmt-01 Emeleylul2017mustafa kaç haftalık oldugunu son adet tarihine göre bakıyorlar ki zaten ultrasonda da adet tarihinize göre uyumlu olup olmadığına bakılıyor diye biliyorum önemli olan son adettarihiniz ama 5 haftanın üstündedir
Emeleylul2017mustafa ZehraSareMom ay çok değişik bi doktora denk geldim sanırım 2 de olabilir 4 te bilemiyorum dedi 😅
Merve43 Emeleylul2017mustafa som adet tarihinizin ilk gününden itibaren hesap edeceksiniz 4 haftalıkken değeri 2000 çıkan da var 5 haftalıkken de
Sila91 Emeleylul2017mustafa sen yinede başka bi doktora git, benim doktorum tüm kontrollerimde son adet tarihimi sorardı. Yani tüm kadın doğum doktorları sorar. Senin doktor bana bi ilginç geldi 😆
Emeleylul2017mustafa Sila91 aynen canım öyle yapıcam bi dünyada para aldırlar anlamadım sonucu isterken bile tamam atıcam deyip suratıma kapattı 😡
Uzaymekiii Emeleylul2017mustafa bhcg nin yanında ortalama hafta ve değer tablosu olur ama tabi kesin değildir bu durum genel olarak son adet tarihi başlangıcı baz alınır ona göre hafta hesabı yapılır. Mesela 1 Ağustos’ta adet oldunuz diyelim 1 Eylülde 4+3 hamile sayılırsınız sonrasında bebeğin gelişimine göre belki tarih değişikliği olabilir o da doktor insiyatifine bağlı
Emeleylul2017mustafa Uzaymekiii 25 temmuzda adet oldum o zaman doğru hesapladıysam 5 haftalık oluyo heralde demi canım