Ahanife Bugün acile gittik kızım 12 günlük gaz sorunu yaşıyoruz doktor aguline diye bir şurup yazdı kullanan var mi varsa nasıl kullandınız etkisi gördünüz mü ?
KuzeyiinAnnesii Ahanife aguline ile birlikde biogia kullanıyordum çok memnundum agulune gündüz biogia yı akşam veriyordum
Dilber Ahanife ben kullandim cokk memnun kaldim tanidigim herkese de tavsiye ettim. Sifir yan etki muhtesem sonuc tavsiye ederim kullaninn korkmayin dogal br urun zaten iciniz rahat olsun
Ahanife KuzeyiinAnnesii KuzeyiinAnnesii biogia yı hep duyuyorum bir daha kine onu denemeyi düşünüyorum sağol canım ben de akşam biri gündüz birini veriyim o zaman
Ahanife KuzeyiinAnnesii günde kaç kez verdin Canım sen üstünde günde 5 kere yazıyor ama sen de mi günde 5 kere verdin yoksa 1 sefer mi
Byzsfm KuzeyiinAnnesii aynen bende. Etkili bence çünkü kaygan bir yapısı var rahat altına yapmasını sağlıyordu galiba
Ahanife HungryWolf ben de maflor kullanıyorum doktorda bugün gaz şurubunu yazdı işte sen nasıl kullandın Canım
HungryWolf Ahanife valla unuttum ama aguline yaziyordu uzerinde ayina gore gunde 2 veya 3 veriliyordu heralde ml yazar zaten 2.5 flndi heralde. Maflorda 5 damlaydi galuba bikere ama tam emin degilim doktorunuza danisin tabi. Insallah sifa bulur.
KuzeyiinAnnesii Ahanife üzerinde ne yazıyorsa ben ona uyarak verdim canım bir tek biogiayı akşam uykusuna yakın saati saatine verdim auglinede pek saate bakmadım
Ahanife Bide kızlar şimdi fark ettim üstünde takviye edici gıda diye yazıyor internetten de baktım üstünde gaz şurubu diye yazıyor yanlış ilaç mi aldık ki?
busra_eylul07 Radikall_Anne merhaba benim bebeğim uyurken ve emerken gernesiyo ve ikiniyo kıpkırmızı oluyor aguline gaz damlasini kullansam faydasi olur mu acaba siz memnun kaldım demissnz o yüzden soruyorum
Ahanife Radikall_Anne siz nasıl kullandık peki üzerinde günde 5 kere yazıyor ama nasıl versem bilemedim eczacıda ya ihtiyaçta göre yada her zaman verin siz bilirsiniz demiş ama düzenli kullanılsın ki faydası olsun öyle değil mi
Radikall_Anne Ahanife valla ben düzenli kullanmadım huysuz olduğunda vermiştim. Şırınga veriyolar azcık çekiyoduk ağzının içine sıkıyodum