Marjinal_Anne2 ruhpastasii yaaa Ahahaha ay anladım canm , içim açıldı valla bi an tsktım anormal mi diye
Angel_45 Marjinal_Anne2 malesef dusuncenize herkes bikini ile biz yaz günü kocaman polar battaniye ile
GoGirl Marjinal_Anne2 emekleme yapmasi normal ama o sekilde cikiyorsa cikar zamanla merdivenli bir evi olanlar daha hasir nesir oluyordur ama az karsilasiyorsa anca
Veraveannesi 30 yaşındayım göbek deliğimle oynuyorum 4 yaşında hastanede yatınca sıkıntıdan başlamıştı 😂 bi hamileyken son aylarımda oynayamadım 🤷🏼♀️
_yaseminturann Marjinal_Anne2 canım konusabiliyormu alıcı dili nasıl! yani seni anlıyormu gel git ver al gibi komutları.?
Marjinal_Anne2 _yaseminturann anne baba mama bazen meme diypr , pisipisi, gak gak der kuş gördü bu şekilden, komut alması vs çok iyi getir al götür babana vs dedim mi yapar uygular
Marjinal_Anne2 _yaseminturann yaa gerçekten mi çok sağolun ama kelimelerimiz de az bu aralar her seye baba baba diyor zaten 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
_yaseminturann Marjinal_Anne2 oğlum kronolojik 17,5 düzeltilmiş 15 aylık bizde de anne baba gel git ver al gitme vs bizde de öyle aşırı kelime yok yani fazla tv tablet telefona maruz kalmıyor sizi anlıyorsa inşallah sorun yok🍀
neslihan-87 Marjinal_Anne2 Diğer konuları bilemiyorum ama eşya takıntısı kızımdada vardı.Bir sürü battaniyesi vardı ama o içlerinden birini takıntı haline getirmişti nereye gitsek oda gelirdi evin içinde bile onsuz dolaşmazdı
Marjinal_Anne2 _yaseminturann yok kalmıyor gğn içerisinde sürekli beraberiz iş yaparken yemek yaparken vs.. anladım inşallah bir şey yoktur çok sağolun 🙏🏻🙏🏻 Oğlunuza da maşaallah 😍🌺🙏🏻
_yaseminturann Marjinal_Anne2 hiç canınızı sıkmayın ama içiniz rahat etsin diye de götürün doktora yani ben öyle yapardım🙈
neslihan-87 Marjinal_Anne2 Nedemek rica ederim zamanla normalleşiyor😊Daha 2 yaş sendromu var önünüzde hazırlıklı olun😄
Marjinal_Anne2 _yaseminturann ya gitmeyi düşünüyorum, ama Eylül sonu Ekim başı gibi gitmek istiyorum açıkcası tam 18aylık vs olsun diye
Angell41 Marjinal_Anne2 merhaba benim kızımda 4 eylül de 17 aylık olacak ve göbek deliğiyle oynuyor hatta atletlerden elini sokup bir şekilde kurcalıyor vazgeçmiyor bir türlü
Marjinal_Anne2 Angell41 ay evet Ya sanırım ay itibari ile bi keşif noktası mı oldu acaba bugün yolda yürürken bile oynamak istedi kaç kez 😢🤦🏼♀️
_yaseminturann Marjinal_Anne2 aynı kafa yapısı benimde bir sürü sorum birikti eylül ortası gibi gidicez bakalım🌼