badeem42 Kızlar merhaba doğum yapalı 20 gün oldu . Sezeryan doğum yaptım ve şuanki halime inanamıyorum 20 günde 12 kilo verdim sadece emzirerek . Zaten emzirdiğim için ekstra bişey yapamıyorum çay vs falan ama çook su içiyorum evin içindeyim yürüyüş spor bile yapmıyorum benden size tavsiye bol bol su için hemde ben soğuk su içiyorum sırf içme diyenlere inat 😂 hamile kaldıgım kilomdan bile daha zayıfım şuan hala şaka gibi geliyor bana 😂 hamilelikte de toplam 7 kilo almıştım
Yorgunbayan14 badeem42 bende kilo almak istiyorum bir çözümü varmi hastane gitsem kan tahlili yaptırsam.alabilir mıyım 😭42 kilo 22 yaş bir bebiş 6 aylık girecek lütfen bir caree kullanmadığımız ilac.vs kalmadı
3children1mom badeem42 Öncelikle hem geçmiş olsun hem de hayırlı olsun canım 💐 Soğuk su içmeyin. Sezeryanla doğum yapan kişiye önerilmez. Yeni doğum yaptığın zaman gidiyor zaten o kilolar daha geri geliyor 😂 Lakin bu demek degil ki siz alacaksınız. Kisinin bünyesi farklı farklı.. Kimisi ne yese de zayıf kalır. Kimide kiloyla boğuşur. Yapacak bir sey yok gen meselesi🤭
Ylcmelis badeem42 Maşallah bende12kg almıştım 7kilo vermiştim yiye yiye geri aldm artık oruçta veririm diye ümit ediyorum 😂😂😂
iSLaMLiNa Yorgunbayan14 Sizde çok zayifmisiniz Bebe bisküvisi Muz Sut Bunları blenderdan geçir kilo yapıyor diyorlar
badeem42 Yorgunbayan14 Allah yardımcın olsun canım valla hayat boyu hep kilolu oldugum için hiç araştırmadım o konuları doktor yardımcı olur inşallaj
BerfinAzad Yorgunbayan14 karışımlar oluyor fıstık ezmesi bal muz süt felan onlar garanti aldırıyor diye biliyorum ama denediniz mi
Psikologanne00 badeem42 bende 12 günde aldığım kiloları vermiştim 8,5 kilo almıştım . Şuan 1 ay oldu 11 kilo gitti 🥳🥳 kesinlikle bol su emzirmek ve uykusuzluk 😂😂
badeem42 buzlulimonata Aynen ben hiç beklemiyodum zaten 75 kiloyla hamile kaldım emzirirken kesin alırım fazlasıyla diyodum
Yasemin_06 badeem42 birazdan zmaan geçsin ondan sonra tekrar görüşelim kilo hakkında doğumdan sonra hepimiz veriyoruz ama verdiğimizde geri alıyoruz inşallah almassiniz
fgnrcp2704 badeem42 bende 29 gün önce doğum yaptım şuan hamilelikten önceki halimdeyim bünye meselesi bence kilo veremeyen ne yaparsa yapsın veremiyor malesef
badeem42 fgnrcp2704 Ben hayatım boyunca hep kilo vermeye çalışan insanlardan oldum öyle çok yoktu ama bi 10 kilo fazlam vardı
1Anne1ogul Bence siz zaten zayıf bünyeli birisiniz😃 Emzirmeyi bırakınca almıştım bende biraz, şimdi ikinciye hamileyim 🤣 Ama oğlumda bende şöyle yapıyordum emzirmeden önce bı bardak emzirdikten sonra bı bardak su. Sürekli su hem sağlıklı hem süt yapiyo❣️
Ylcmelis badeem42 Allahtan boy biraz var kurtarıyoruz kilo sırıtmıo bende eşit alıyorum heryerden veriyorum 😂😂😂