Tubi0106 Anneler merhaba nasıl yapıyorsunuz ek gıdaya gecste beslenmesini ne zaman emziriyosumz ne zaman ek gıda veriyorsunuz gün içerisinde yada kaç defa😊
babyackgz Tubi0106 kaç aylık bebek? biz her sebzeyi meyveyi 3 gün teker teker tadım şeklinde başlamıştık sonra bunları karıştırıp püre halinde devam ettim ardından irmik, lor yumurta sarısı tadımı yaptım
Tubi0106 babyackgz 6aylik olduk da ben şeyi merak ediyorum mesela ne zaman emzirdnz ne. Zaman ek gıdasını verdnz günde kaç kere ek gıdasını verdiniz mesela sabah emzirdim diyelm öğlen sebze mi vereyim gbi?
Yasemin38 Tubi0106 evet öyle yapabilirsiniz. Öncelikle sebzelerle başlayın sonra yoğurt ve sonra meyve olarak devam edin
babyackgz Tubi0106 ben mama veriyorum 3-4 saatte bir öğlen meyve püresi veya tadımı akşam üzeri sebze püresi ama ilk başladığında tek öğün vermen gerekiyor ben 1 ay sonra falan 2.öğüne başladım 7 aylık şu an 2 öğün şeklinde yiyor
Tubi0106 babyackgz anladm ben de tek öğün veriyorum da ne zaman versem die sasrdim bı an akşam üzeri vereyim bende o halde