Ysmn123 Bu hafta sonu 2 günlüğüne Ağva’ya gideceğiz bebeğimle. Ama ben ne giydireceğim konusunda inanılmaz kararsızım 🤷🏻♀️ 4 ay 20 günlük olacak. Açık havada baya vakit geçireceğiz ilk defa. Deneyimli anneler nasıl giydirmemi önerirsiniz?
Yoyoyo191218 Ysmn123 Yani bu havada kısa kollu giyicek degil çocuk uzun kolluları götür zaten battaniye ile üzeri örtülüyo bebek arabasında olacagı için. Gideceginz günün hava sıcaklığını nerden bilelim. Onu siz anlarsınz ne giydirmenz gerektigini. 🤷♀️ Zaten küçücük giysiler cok yer kaplamaz götürün her kalınlıkta duruma göre karar verin
elifiii Ysmn123 ev giysisi üzerine penye uzun kollu hırkalar giydiriyorum. bebek arabası üzerine de müslin örtü veya rüzgar varsa yine ince penye battaniye. bol kıyafet götürün tek tavsiyem bu olur , eger gunese de cikacaksa sapka kullanin.
TugceArslan Ysmn123 Ben Ağvada yaşıyorum. Burası çok rüzgarlı bir yer. Her an bir yerden esebilir. Sıcaklığa aldanmayın derim.
Ysmn123 TugceArslan teşekkürler iyiki söylediniz bunu ilk defa geleceğim çünkü oraya bebekle olunca biraz endişeliyim malum bahar tam ara mevsim biz bile ne giyeceğimizi şaşırıyoruz bazen 🤷🏻♀️