34Prensesannesi Merhaba kızlar biz 26 günlüğuz daha öncesinde sarılık olmuştuk o süreçte çok emzirdim çok biberonla anne sütü verdik sanırım midesi büyüdü 🙈 şimdi saat başı emmek istiyor 25 dk falan emiyor sonra ağlıyor durmuyor yine veriyorum sürekli vaktim emzirmekle geçiyor sizinde öylemi annem var ama oda cuma gidiyor napicam bilmiyorum 🙄
Balkupu 34Prensesannesi çok normal o süreç öyle geçiyo kendini güvende hissetmek için emerler karnı ağrır emer,
EslemNisaa 34Prensesannesi bizde 27 günlüğüz gazı olduğu zaman 1 saatten fazla bile emiyor hatta emerken ağlıyor gene emiyor. Bazen de uyuyamadığı zamanlar da emzik gibi kullanıyor beni. Onu nasıl bırakacağız bilmiyorum
CgdmCtn 34Prensesannesi bu süreçte çok normal kendini güvende hissediyor benim doktorum istediği kadar emzir demişti 3 aylık olduk hala da çok emiyor arada oyunlarla kandırıp oyalıyorz 😅
Aysegulmina 34Prensesannesi ilk 3 ay oyle cnm koala gibi yasiyosun bugünlerin tadini çıkar 4 aydan sesleniyorum meme reddi uykusuzluk ne ararsan Var
mugeoz bizde 26 günlüğüz bizde gaz sancısı olunca çok memede durmak istiyor ağlamıyorsa keyif alıyordur senin kokundan ayrılmak istemiyordur 😊
Yarim_Kilo_Kiyma 34Prensesannesi Emme süresi gayet normal, bende öylee emzirirdim hatta bazen 45 dk olduğunu biliyorum. Her emdiğinde aç değil, korkunca, üşüğünce, ağlayınca, sizi isteğince emer annesi daha dünyaya alışmaya çalışıyor