Sibls bikerem doktorumuz amelîyattan önce kemoterapi bile almasına gerek olmaya bilir çok geç kalınmış dedi annemin haberi yok kitle alındı bitti sanıyor nasıl söyleriz yada söylemek daha mı kötü yapar bilmiyorum
bikerem Sibls rabbim yardim etsin inşallah,ama umitsiz olunsa o kitlelere ellenmezdi,babam ayni durumu yasadi 4.evreymis 55 yasinda,dr birsey yapmayacagiz agriyi dindirecegiz dedi, baska dr kemoterapi uyguladi
Sibls Uhudummm Allah razı olsun dua için 🤲evet bugün doktorumuz ameliyatta olduğu için diğer doktor kanser demiş
Uhudummm Sibls eğer yeni teşhis konulduysa şifa Allah’tan tabiki eşek sutu bulun annenize cok acil vakit kaybetmeden. teyzemi bu illet sebebiyle kaybettik gec öğrendik tabi biz. Bu hastalığa cok faydaliymis tabiki ilk evrede insallah tez zamanda iyilesir⚘
ikiprensannesi_gul Sibls arkadaşım çok geçmiş olsun öncelikle şöyleki tipik atipik yani normal ve normal olmayan hücreler mevcut ilk tanıdaki nodüller o şişlikler kitle herneyse atipikleride mevcut bu kanser demek olmuyo her zaman ama yakınen bi tedavisi yapılmalı diye düşünüyorum ama asıl şeyi doktorunuz söylicektir
Deleted12 Sibls çok kötü degik ama iyi de sayılmaz. Tümörler var 4 tane ve ödem. Doktor ne dedi ameliyat? Geçmiş olsun bu arada şifasını verir inşallah rabbim.
Sibls Deleted12 doktor ameliyattan önce çok ilerlemiş kemoterapi alabilir mi patoloji den sonra karar veririz demiş ama küçük ihtimal
Bendenuzakol Sibls Rabbim sağlık şifa versin güzelim 🙏🏼❤️🩹 tez vakitte sağlığına kavuşur inşallah biricik annen.🎈
ikiprensannesi_gul Sibls kötü iyi ve orta derece oluyo bu hastalık sizinki şuan orta seviyede olan kötü hücre nodüllerine sahip anladığım kadarıyla
ikiprensannesi_gul Sibls tedavisi tabiki var rabbim şifasını versin inşallah canım benim kemo alırsada olsun en azından kesin çözümüne gidilir üzme kendini annende sağlığına kavuşur rabbimin izniyle 🙏🌸
Deleted12 Sibls neden kemoterapi alamıyor çok ilerlediği için mi ama çok fazla ilerleyen kişilerde bile veriliyor kemoterapi kaldıramaz diye mi yoksa hastalığın şeklinden şekline degsijyor mu.