Cananby Benım 6aylık oğlum var uc gundur hırıltısı var yatınca özellikle ayakda ses yok ve hırıltsına uyanıyor szxe ne yapmalıyım, göysune zeytin yagı ve bez koysam bıkacgun yada farklı bı fikri olan varmı lütfen yazın.
ikiprensannesi_gul Cananby hırıltısı varsa mutlaka doktora götürün burun tıkanıklığı yoksa doktoru görmeli çok grçmiş olsun
manicurist Cananby zeytin yağ ile olacak işmi o bence değil benim kızımda 5 aylık aynı şikayetten hastaneye götürdüm doktorumuz film çekti antibiyotikli şurup verdi burnunuza hep temizlerim hiç kirli bırakmam burunla ilgili birşey değil gögsünden geliyordu hırıltısı şurup iyi geldi
Birtontisannesi Cananby evde covid olan var mı benim bebeğimde oldu bir gün sonra test verdik covid + çıktık
Cananby manicurist yarın götruyorum ben zeytin yağıyla olacak iş demedım zaten denedım dedim allahım dahakotu bırsey cıkmasın yeter korkuyorum cok dr gıtmek den 11de randevum uz var bakalım
manicurist Cananby birşey olmaz korkmayın allahın izniyle ben grip geçirdim bebeğime geçti sanırım onda öksürük balgam ve hırıltı başladı şurup verdi dediğim gibi geçti şuan hala devam ediyorum kullanmaya 9 eylül de son bırakıcam doktor demişti bana nefes alamama burunda çekilme olursa getir demişti çok şükür öyle birşey olmadı sizde varmı öyle şey
Merialp Cananby balgam olabilir mi ? Oda hirilti yapiyor ama en iyisi bi doktora göstermek.. benim oglumdada bi ay gecmeye hirilti vardi meger balgam dolmus hep ondan buhar makinesiyle gecmisti.. bizde burun akintiis oldugu icin doktor sürekli burun sprayi veriyordu ama buhar makinesi iyi geldi