Merhaba anneler bebeğim çok uyuyor bundan şikayetçi değilim elbette ama normal mi onu sormak istedim. Mesela dün akşam üstü 4 bucukta beraber yattık göğsüm ağzında akşam 8 bucuga kadar uyumusuz beraber ne o uyanmış ne ben eşim geldi kaldırdı şok oldum eyvah dedim akşam uyumucak şimdi normalde 10 buçuk gibi uykusu gelir en geç 11 gibi uyur baktım saat 10 buçuk oldu gözler gidiyor uyuttum hemen gece 3 e doğru kaldırıp emziriyorum korkarak aldım kucağıma uyanır geri uyumaz artık diyorum gözü kapalı emdi geri koydum yatağına sabah 8 e doğru uyandı aldım kucağıma yanıma yatirdim emziriyorum gözler yine gitti uyudu bende geç yattigim için bende geri uyumuşum bir kalmtik öğlen 1 de 😂 kahvaltı falan yaptım baktım aldım kucağıma emzirmek için yine uyudu bu arada uyuduğu zamanlar da aç kalmiyor asla göğsüm ağzında uyuyor kalkınca gülücükler saçıyor öyle aglak bir bebek değil rahatsız gibi durmuyor fakat bu kadar uyuması normal mi onu merak ediyorum biliyorum bı çok anne daha ne istiyorsun diycek ama dediğim gibi şikayetci değilim sadece normal olup olmadığını merak ettim