ikiartibirfilm Selaammm güzel anneler 🤗🤗Bebeğim 2 ay 20 günlük ama benim karnımda hala ağrı oluyor bu şekilde ağrı yaşayanlarınız var mı normal doğum sonrası ?
Emirin_Annesi10 ikiartibirfilm vucut kendini toparlıyor bence normal. Bende normal doğum yaptım yürürken bile içimde biseyler oynuyor gibi acı veriyordu. Koşamıyordum mesela zamanla oturuyor heryer hersey 😘
Begooo Merhaba, ne tarz bir ağrı bu sancı gibi ara ara girip gidiyor mu yoksa normal karın ağrısı gibi mi. Ben de normal doğum yaptım karnımda dediğiniz gibi hiç ağrı olmadı. Bence. Kadın doğuma bi gözükün. 40ınız çıkınca gittiniz mi tekrar kontrole
ikiartibirfilm Begooo 40 kontrolune cagirmadi doktorum onun oncesinde gittiğimde baktı birdaha gelmene gerek yok dedi.Ama şöyle ikındiğım zaman tuvalette sanki birşey kopacak gibi oluyor karnimda öyle bi ağri norma zamanlarda da karnima bastirdiğimda ağrıyor ya da genel olarak gaza sıkışmışım gibi bi ağrı oluyor
Begooo ikiartibirfilm gaz sancısı da olabilir belki rezene çayı falan içebilirsiniz. Belki adet olacaksınızdır onun belirtisi de olabilie
ikiartibirfilm Emirin_Annesi10 Doğru vucut toparliyor ama uzun geldi bana biraz süre o yuzden merak ettim kanama kötü koku akinti ağri disinda hicbir aeyim yok belki yasayan doktora giden olmustur fikir alayim dedim😊malum hastaneler yine dolup tasiyor cok gerekmedikce gitmek istemiyorum
ikiartibirfilm Begooo Zaten doğumdan sonra çok gazlanmaya başladım ama sürekli böyle olması bana garip geliyor doktora da gitmek istemiyorum pek malum yasaklar kalkti hastaneler dolup tasiyor
Begooo ikiartibirfilm yedikleriniz gaz yapıyor olabilir vücut farklı bir durum yaşadı sonuçta daha önce olmayan şeyler olabilir yediklerinize de dikkat edin, bir çay kaşığı kimyon da iyi geliyor gaza. Onlaro bi deneyin
Emirin_Annesi10 ikiartibirfilm hepsi zamanla rayınq oturuyor canım merak etme canından can çıktı kolay değil ☺