Merrmeliss Selamın aleyküm Bez kullanırken kreşe veriliyor mu 3 yaşındaki bir bebek?Bilgi sahibi olan var mı?
ayazasaf Merrmeliss benim oğlum 26 aylık kreşe başladı bezleniyor henüz eğitim vermedik. Bezini ihtiyaç halinde değiştiriyorlar
Ensarmomy Merrmeliss benim abimin kızını verdiler 2,5 yaşındayken 2 ay sonra öğretmenininde desteği ile tuvalet eğitimini tamamladı. Baya faydası oldu okulun bu konuda. Ama her okul kabul ediyormu bilmiyorum
Merrmeliss Mlke301020 şaşırdım.gercekten.cis neyse de. Kaka temizlemek öğretmenler için zor olmalı ama katlaniyorlar demekki..tesekkurler
ayazasaf Merrmeliss yok hatta çok ilgililer öğretmeni altını değiştirdikten sonra beni aradı annesi biraz kabız gibiydi kayısı felan yedirelim mi rahatsız olmasın diye 😄
Belgiansareweird Merrmeliss 3 yasindaki cocuk krese verilebilir bez kulanmasi problem olmamali. Orda degistirebilirlir bence
Belgiansareweird Merrmeliss bence normal cunku kreste calisanlar bunu bilerek isi seciyor, bez degistirmekte cocuk bakiminin bir parcasi 😊
Elifim1512 Öğretmenlerin yanında stajyer yada yardımcı abla oluyor sadece öğretmenler olmuyor . Daha önce staj yapmıştım küçük yaş grubunda onlar değiştiriyor 🤭