Elifarslan Kizlar bi kür duydum esimin teyzesi 15 kilo verdi bu sayede sicak suya 1 cay kasigi zencefil 1 cay kasigi zerdecal ve bir cay kasigi taecin koyuyo limon skiyo ustune de . Yag yakiyo sanirim bu. Emzirme doneminde bu baharatlarin zarari olur mu acaba bebegime yapsam kilolarimdan yuruyemiyorum bacaklarim cok agriyo gorsellik icin sormuyorum diyetisyebe gidecek param yok o diyetleri yapabilecek zamanim ve param da yok ucuza diyet zor yani linc edeckeseniz gereksiz bisey soyleyecekseniz yargilicaksaniz cevap vermeyin ben yapan yada bilgisi olan varsa diye soruyorum
EslemDilan Elifarslan emzirme döneminde zayıfladım şuan kızım 11 ay 7gunluk hala emziriyorum ama herhangi birsey yiyip içmedim veya dikkat etmedim,umarım size faydası olur 🙏🤍
Oykum26 Elifarslan 75 ile hamile kamistim 30 kilo aldim ilk 6 ay da 20 sini sadece emzirerek verdim suan kizim 1 yasinda 69 kiloyum
Dilandmnn 75 le hamile kalıp 87 le doğuma girdim kızım 7 aylık 65 kiloyum bol su içip yememe dikkat ederek birde Leslie yaparak kilolarımdan kurtuldum :)
idilolo 53,8’le hamile kaldım, 66,5’le doğuma girdim, 1 ay içinde bütün kilo gitti şu an 51 kiloyum, kilo almak istiyorum