NaimeYilmaz Csemtna İz yapmıyor coraplar etkılemıyordur herhalde gıydırıyorm zaten gazı var hepten gazlanır 🤦🏼♀️
SukranUras Csemtna çok ufakken ben de giydiriyodun kış bebeği benimki ama şimdi 6 buçuk aylık yaklaşık 2 3 aydır giydirmiyorum
Hande Csemtna giydirmezsem içim rahat etmez çocuk gaz sancısı çeker. Elleri ztn soğuk çorap yokken ayaklarda hemen buz kesiyor 🙇🏻♀️
Reckless Csemtna 3 aylıktan beri giydirmiyorum böylesinin daha sağlıklı olduğunu duydum çok sorgulamadım açıkcası kendimle kıyasladım çorapla yatmak mı çorapsız mı diye 😁 giydirince hiç rahat edemiyormuş gibi geliyor artık😁
ikos58 Csemtna benım oglum kolık ve ayaklar hep buz gıbı. Hem corap hem ayaklı pıjama gıydırıp yatırıyorum
Derinsuveannesi Csemtna kesinlikle giydir canım ayaklar usurse hem gazı artar hemde ishal olur aman dikkat et
Merda Benimki 4 buçuk aylık ben yeni yeni giydirmeye başladım doğduğundan beri ayakları soğuk hep zaten ama yazın çok sıcaktı diyr giydirmiyordum şimdi yeni başladım ayaklı pijama yada tulum tercihim çorap giydirmiyorum yatarken ama biraz daha soğusa mecbur giydiririm heralde
Gurbettebianne Csemtna ben giydiriyorum canım .mesela kış geldi uyku tulumu kullanıyorum suan ve ayaksız .2 çorap giydiriyorum .