Sevgi1 Bı buçuk aylık bebeğim ateşi 37.5nasıl düşer evde napim ben olcuyorum sürekli ustunu de incelttim bilmiyorum napcami
Ozge_AyazEfee Sevgi1 üstünü inceltin, inşallah olmaz ama eğer 37,8 olursa ılık su ile eklem yerlerine kompres yapabilirsiniz, 38,3 Olursa ise calpol verebilirsiniz. Ama tabi en doğrusunu Dr unuz söyleyecektir 🌸
Noyanefe Sevgi1 37.5 ciddi bir ateş değil ki telaş etmeyin dediğiniz gibi üstünü inceltin yeterli olur sanırım olmadı yükselecek gibi olursa daha da ılık duş aldırın isterseniz 38.5 görmeden ilaç vermeyin diyorlar genelde
Lliya Sevgi1 sebebini bulmak daha doğru olacaktır. 37,5 ciddi bi ateş değil vücut usısı da yükselmiş olabilir ıkınma gibi durumlarda üstünü inceltip tekrar bakın ama 38 olursa ateş düşürcücü verilebilir ama en önemlisi doktora gitmek sebebini öğrenmek allah korusun enfeksiyon mu mikrop mu nedir yani buna yönelik tedavi eder
Mduygum Elini yuzunu yika bezini ac belden asagisini yika erkek bebekse bak bakalim pipisinin ici kizarmis mi biraz alti acik kalsin emzir bol bol hararetini alsin bebeginin gecer insallah gecmis olsun
Mduygum Sevgi1 guneslensin diye gunese tuttuysan gunes gecmis olabilir sknti yapma 4 saatte bir yarim cay kasigi calpol vermen gerekiyo bezini baglama biraz acik kalsin poposu
poncikci Sevgi1 canım bebegin çok küçük doktora götürsen dha iyi, belki birşeyi yoktur kuzucugun ama daha çok ufak
Sevgi1 poncikci düştü şuan 36.5 normal takip ettim sürekli bişi vermedim ilaç fln duruyo saoln Mihrimahimmmm senin nasıl oldu
Sevgi1 Mihrimahimmmm yine çıktı düşmemiş yaa 😪npcm niye çıkıyor üşüttüm mu çocuğu of alni soğuk yok ateş vucutta çıkıyor
Zhnce Sevgi1 benimki de 37ile yükselmeye başladı 2 gün ateşi vardı boğazları kızarıkmış doktor ondan dedi ıhlamur yapıp verdim rahatladı bide calpol verdim 5 saatte bir Hatta önceki gece 38.7 oldu aklım çıktı soydum koltukaltlarına alnına kasıklarına bez koydum yarım saat içinde yavaş yavaş düştü Şimdi maşallah birşeyi yok
Sevgi1 Zhnce ya alni normal vucudu atesli calpol vercem şimdi sildim yine kaç kere vercez calpolu ki bı çay kaşığı dimi 😫