Gocmen-kusu Merhaba arkadaşlar buradan gördüğüm denebunu ya bende üye olmuştum ve bu gün böyle bir bildirim gelmiş tam olarak anlamadığım için sizlere sormak istedim buradaki ürünleri sipariş verdiğim de Ürünler ücretsiz olarak bize mi ulaşıyor ?
bahar95 Gocmen-kusu evet cnm hemen al zamanın az kalmış kaçırma benimki bugün geldi temmuz kutusu çok sevindim
Deletedmom27337 Gocmen-kusu aynen hiçbir ücret ödemiyorsun. Ürünler eline ulaşınca sadece sayfaya girip yorum yapman gerekiyor yoksa bir daha kutu çıkmıyor
Beyziikoo Gocmen-kusu Evet ücretsiz kutu hakkı kazandınız bu ay herkese aynı ürün yollanıyor sanırım bende dün onayladım Eylül’ün ikinci haftası elimde olur heralde tester ürün gonderiyorlar.
[silindi] emirinannesi17 orda ücretsiz kutu 1 yazıyor benimkine de çıktı ama orda 1 yok 0 var acaba yanlış birşey mi benimki
[silindi] bahar95 birşey sorabilir miyim Posta kodu da istediler yanlış olsa gelmez mi yada başka semtin kodu olsa
Adalet-34 Gocmen-kusu deterjanları toplayıp anneme veriyroum perde yıkarken kullanıyor deterjanlar uçmuş para yetiştireniyorum diyır
pupilla Kizlar banada temmuz ve agustos kutusu cıktı ama ikiside hala helmedi sizlerinde mi oyle bendemi sorun var
ikiprensannesi_gul pupilla temmuz kutum benimde daha yeni geldi geçen hafta yani ağustos kutum daha hazırlanıyomuş
bahar95 Gozde_alparslan resim yükleyemedim içinde 2 tane içecek bir gofret persil sıvı deterjanı, 2 tane bebek bezi, dış macunu çıktı balık yağıda olması gerekiyordu ama yok sadece kitabını koymuşlar 🤔