watermelonlove Kızlar mustela bakım seti alıp memnuniyetinizin yanında setin içinde hoşunuza gitmeyen ürün oldu mu ya da zararı dokunan ürün?
iremyy watermelonlove Her bebeğin cildi farklıdır. Benim memnun kalmadığım bir ürünü olmadı. Yinede üstte kalsın.
Yazaksami watermelonlove şu ana kadar memnun kalmadıpım hiç bşr ürünü olmadı.. en çok durulama gerektirmeyen suyunu kullandım..
Medusafer watermelonlove kizim doğmadan önce set almıştım ama şampuan haricindekileri pek kullanmadım artık mustela steletopia serisini kullanıyorum çok memnunum
Hellobaby2 Benim olmadı halâ kullanıyorum. Pişik kremi sadece çok aşırı etkili değil. Çünkü pişik olmadan önce önlemek için sürülüyormuş
watermelonlove Setin içindeki losyonu bebeklerinizin yüzüne de kullanıyor musunuz? Kızımın yüzü isilik döktü de şampuanı değiştirmeyi düşünüyorum mustela set mi alsam acaba diye düşünüyorum
Narab Medusafer evet benim oğlum da da atopik detmatit sebebiyle doktor önerdi. Şampian ve kremini. Düzenli kullanıyorum iyi geliyor
Medusafer watermelonlove kızımın atomik dermatiti var onun için steletopia onerdi doktorumuz şimdi dogacak kızıma direk steletopia başlıcam hiç kuruluk yapmıyor cildinde
HaLe31 watermelonlove bebeğime losyon ve bebek yağını kullandığımızda deride hafif bi kabarması oldu bi dönem kestik şimdi babası hafif hafif sürüyor su an bişey yok ama