anayimbennana Kızlar az önce ki postum istişare ediyoruz diye kaldırıldı tekrar post açıyorum bebeği küçük olan aşı olan annelerden yorum bekliyorum nasıl oldunuz yan etkisi oldu mu hangi aşıyı oldunuz benşm bebeğim daha 3 aylık
squirtle anayimbennana ben dün oldum biontech aşısını sadece hafif kolum sıZlıyo size önerim evde eşinizin olduğu zaman yaptırmanız en azından bebeği o tutar
Tazeanne3434 anayimbennana ben 2 doz biontech oldum bi sıkıntı yaşamadım çok ciddi bi yan etkide olmadı hemen emzirdim 15 gün oldu 2. Dozuda yaptıralı bebeğim 5 aylık
anayimbennana squirtle oda çalışıyor anca cumaya denk getirebilirsem öyle olabilir belki ama çok kararsızım bu konuda bebeğiniz kaç aylık acaba
AloneMom anayimbennana 21 aylık şuan bebeğim.ilk aşıdan sonra iki üç gün kol ağrısı oldu oda abartılacak kadar değil.ikinciden sonra hiç olmadı agrim
Sehertosunn anayimbennana benimdd 3 aylik 2 gun önce vuruldim. 1 saat emzirmedim sonrasinda bir sıkıntı olmadı cok şükür
Feyy anayimbennana ben bebeğim bir aylıkken ikinci dozu oldum ilk doz olduğumda hamileydim hiçbir ağrı sızı yan etki olmamıştı ikinci dozda kol ağrısı oldu çok fazla yanınızda biri olacağı zaman yaptırın derim
Babybloom anayimbennana bebeğim 6 aylıkken biontech oldum, 7 aylıkken de ikinci dozu. İlk dozda sadece bir kol ağrısı çektim 24 saat. Doktorlarım emzir dediği için hep emzirdim. Kızımda hiç bir değişiklik olmadı.
Glsh-cnr anayimbennana ben 2. Yi oldum bebeğim 4 aylık ikimizde de bir yan etki olmadı emziriyorum biontech oldum
laliko35 anayimbennana devlet aşıları yapıldı 1.doz nimenrix asisida yapıldı 2.ay da 3.ay da 1.doz bexsero ve 1.doz rota virüs aşısı olacak özel aşıları bunlar özel hastanede yaptırıyoruz devlet aşıları da gittiğimiz özel hastanede mevcut hepsini orada yaptırıyoruz
Meva0407 anayimbennana ben dün akşam oldum canım . Biomtech oldum. Benim bebeğimde 3 ay 16 günlük . Kolumda ağrı ve uyku hali var biraz
Ssedaa anayimbennana eşinizin izin gününe denk gelecek şekilde yaptırırsanz size yardımcı olur en azından. Etki olarak bazılarında covid gibi geçerken bazılarında bişey olmuyor. Ben 2 doz biontech oldum. İlk dozda çok baş ağrısı yaşadım. 2. Dozda sadece hafif kol ağrım oldu