tamzamanlianne Kızlar bilmedigim icin soruyorum. Bu kutuları neye dayanarak bedava veriyorlar acaba ? Bende kayıt olucam ama altından bişey cıkmasın sonra
Emirin_Annesi10 tamzamanlianne bi nevi reklam amaçlı. Hani youtuberler kutu açılımı yapıyor bizde onları izleyip para kazanıyorlar ya. Ücretsiz numunelik ürün gönderiyolar sende oraya kullanınca yorum yapıyosun beğendim beğenmedim die. Kullanıcılar da faydalanıyor bu ürün iyiymiş bizde alalım die☺
Deletedmom27337 tamzamanlianne 2017 den beri üyeyim. Tanıtım için bu kutular. Tamamen ücretsiz hiçbir sıkıntısı yok
Siyahii tamzamanlianne ürünler deneme boyutunda geliyo. Tek kullanımlık ve sen deneyip yorum yapıyosun ürün tanıtımı gibi
cikileyta_yemeliyim Deletedmom27337 takipçi sayısına göre mi yolluyorlar kutuları acab, bilginiz var mı?
Deletedmom27337 cikileyta_yemeliyim takipçi diye bişey yok ki denebunu da profil cevaplarına göre uygun olan kutu çıkarsa yolluyorlar
cikileyta_yemeliyim Deletedmom27337 arkadaşlarımıza önerip, tavsiye sonucu üye yapıyoruz ya ondan sordum. Bana çıkmadı çünkü henüz ona bağlamıştım
Deletedmom27337 cikileyta_yemeliyim ben 2017 den ber kullanıyorum hiç arkadaşa falan tavsiye etmedim 😂