kaymakliekmekkadayifi Kizlar bebeklerinize pisirilecek seyler yaparken pekmezi icine atiyor musunuz pankek yapicam da azcik tatlansin diye pekmez atmak istiyorum ama pisirilir mi emin olamadim
Tugbakivanc kaymakliekmekkadayifi pekmez pisirilmez hmf oluşur ben pankeki batırıp öyle yediriyorum. Bal da aynı şekilde.
Deleted12 kaymakliekmekkadayifi isitilmaz bile ne pişirilmesi. Isıtıp pisirenlere söylüyorum hiç birseyi kalmiyor sadece şeker oluyor o artık.
eceunverkanra kaymakliekmekkadayifi Pekmez maalesef pisirilmez hmf olusur, ısıtılarak kullanilmasi bile yanlis. Pankeko pisirip ilindiktan sonra ustune dokup o sekilde yedirebilirsiniz😌
Cheerfulmom Deleted12 Bende duydum pekmezin ısıtılmadıgını ama pekmez kazanlarda kaynatılarak yapılıyor 🤷🏼♀️ Anlayamadım ben
busgokalp kaymakliekmekkadayifi pişirilmez ben pankek ya da muhallebilerini pişirdikten sonra ılıyınca içine koyuyorum
eceunverkanra Cgdmltr93 Isıl işlem görmeye uygun olmayan ürünlerin ısıl işlem gormesi sonucu meydana gelen zararlı bir bileşen. Toksik etkisi ve insan sagligina zararli bircok etkisi var bu maddenin😌
Tugbakivanc Cheerfulmom onlarda yanlış bu sebeple ben endüstriyel üretim yapılan yerlerden alıyorum. Bu ürünler laboratuvarlarda analize alınıyor hmf oranı düşük olması gerekiyor. Yüksek sıcaklıklarda ne yazikki hmf oranı yüksek olmaktadır.
Asel_sahra Merhaba canm neler veriyorsun bebege pankek erken degilmi daha corbalar neler yapiyon biz sadece yogurt smdilik :)