Rabiamhmt Kızlar hicbır bılgım yoktu bıraz ınternetten arastırdım guzel bıseye benzıyo kutular acıklandıgı zaman haber verır mısınız bazılarımıza bıldırım gelmıyor en azından ogrenmıs bırbırımızı uyarmıs olalım ki kutular kacmasın❤️
CansuReis Rabiamhmt mail bildirimlerinizi açın. Arada bir kontrol edin herkese aynı anda gelmiyor diyr biliyorum çünkü ki saatli kaçırdığın zaman gider
sonsuzmutlulukkk Rabiamhmt evet değiştirdim yüzde yüz dolu ayrıca gelir düzeyi tavan yaptım yok yani 😅
Rabiamhmt Deletedmom27337 hepsını tamamladım yuzde yuz dolu esım de uye oldu ama e maıl gecersız oldugu ıcın gırıs yapamıyor numarası da o gecersız e maıl uzerınde oldugu İcin yenı gırıs te acamıyor ne yapabılırız
Siyahii Rabiamhmt iki hesabım vardı ikisinede çıktı. Birine daha fazla ürün çıktı hatta bu ay şanslıyım😍
Deletedmom27337 Rabiamhmt geçerli maille tekrar açın bnm 5-6 hesabım var şimdi baktım 2 tanesine çıkmış 🙈
Rabiamhmt Deletedmom27337 ayy cok sevındım canm ya sımdı acıklanmıs mı nerden bakılıyo pek anlamıyorum😂😂😂
Rabiamhmt Siyahii cıkıyomus demek kş bende anneme kardesıme kendıme yaptım yenı uye oldum bakalım nasıp