Zeynep228 Kızlar doğumdan sonra ne zaman adet oldunuz ? benim kanamam 23. Günde bitti artık beyaz akıntı geliyordu ama bugün 30. Günümüz dünden beri kan geliyor adet mi anlamadım adet sancısı gibi ağrımda var
Eylemlara Zeynep228 sezaryen oldum 40 gun sürdü kanamalar. Giderek azaldı tabii. 3 ay sonra regl oldum🙂
Emirin_Annesi10 Zeynep228 40 gün lohusa sayılmasının amacı rahmin kendini 40 günde toparlaması. Kanama ara ara devam edecektir lohusa kanıdır gelen. 40 günden sonra normal akıntı gelince ve peşinden kanama olursa adettir. Mesela benim 40 gün lekelenme devam etti ve 1 hafta falan temiz kalmıştım sonra 1 hafta normal adet süremde adet oldum ozamanlar. Sizinkide muhtemelen öyledir
Ays58a Zeynep228 Benim kanamam da doğumdan 24. Gün sonra bitmişti 38. Günde tekrar başlamıştı hatta kanama kirkimi da geçmişti şimdi kirkimin üstünden 28 gün geçti bugün adet oldum 😊
Nur1804 Benim sezeryan sonrası 40 gün kanamam sürdü, 2 gün kesildi snra normal adet oldum bir hafta sürdü ve ağrılıydı. Hemen adet olunuyor yani olabilr
Zeynep228 Emirin_Annesi10 teşekkür ederim canım ozaman normal kanama zaten az az geliyor bazen bi bakıyorum biraz artmış ama demekki adet değil ☺️
Eylemlara Zeynep228 hiç stres yapmayın sütünüz etkilenir. Zamanla vücut kendını toparlıyor. Ben daha geç olsaydım diyorum çabuk normale döndü bedenim😂
Emirin_Annesi10 Zeynep228 aynen kuzum yıkandıktan sonra kısa süre içinde büyük ihtimal tekrar kanaman olacaktır. Dediğim gibi ben 1 hafta sonra oldum 1 ay sonra bidaha oldum bidaha olmamıstım. Oğlum şuan 10.5 aylık geçen ay ilkkez adet oldum😅 düzensiz bişiler 1 seneye anca düzene girer diyolar