Seymakrpnr Kizlar bebegim bugun tam uc aypik oldu ama iki gundur emzigiyle uykuya dalan defne gitti sadece kucakta gezerek uyuyor emzik 0-3 du kullandigim ondan mi almiyor acaba sizin uyutma yontemleriniz neler
Gizembickici Seymakrpnr bence bebeginiz emzigi birakmisken hic vermeyin derim. 6 aylık biraktirmaya çalışıyorum bende 🤦
Mys01-01 Seymakrpnr evet benımde 3 ayda oldu 0/2 kullanıyordum 6 olanınaldım yenıden basladı almaya ben ilk dişler cıkınca bıraktırıyorum büyüktede oyle yapmıstım
Deleted12 Seymakrpnr başka emzik dene. Bazen benimkide istemiyor 8 aylık istemediği zaman vermiyorum tekrar sununca emziği alıyor.
Seymakrpnr Mys01-01 bizimki sadece uykuya dalrken kullaniyordu asla almaaz baska huy degistirdinresmen yetisemiorum ona😀
Mys01-01 Seymakrpnr benımkıde uykuya dalarken verıyorum ama almıyordu mızırdıyordı e bebek chıcco 0/2 di degıstım aynısı ıse e bebek indirimi var 8.95 düştğ emzik canım haberin olsun magazada
Gizembickici Deleted12 Asilinannesi1 Sebebi emzikde destekli uyku sayılıyor bebek bi yerden sonra emzik agzindan düştükçe uyanmaya başlıyor. 2. Sebebi de damak yapısını bozuyor maalesef 🥺
Deleted12 Gizembickici off bi başladınız zaten bit bit konuşmaya. Bi bizim beklerimiz alıyor zaten emzik. Benim hayatımı kurtardı emzik. Damak yapısını 2 yaşından sonra bozar. Uzun zaman kullanılırsa oluyor bu dediğiniz. Neyse ya ugrasamiucam.
Asilinannesi1 Gizembickici benimki de öyle son zamanlarda emzik ağzından düşünce uyanıp emzik istiyor bende bıraktırıcam ama erken diye korkuyorum daha 4 aylık
Gizembickici Deleted12 hasta misiniz acaba? Benim bebegimde emzik aliyor demisim zaten dimi? Keske biraktirsam demisim?neden biraktirmak istedigimi sormussunuz insan gibi cevap vermisim. Kendi kendinize kavga edip sonrada ugrasamicam diyorsunuz bir de. Siz kendinizle ugrasiyorsunuz bit bit konusarak.
Gizembickici Asilinannesi1 daha da buyudukce daha zor oluyor bence 6 aylik artik daha cok anliyor maalesef