ANNEBALIIII Kızlar merhaba. Bebeğim 7 ay 9 günlük. Bazen tıkanıp kalıyorum. Ne yapsamda yedirsem diye düşünüyorum. Çok zorlanıyorum. En azından birer tarif ekler misiniz?
mertbebekkk ANNEBALIIII biz bı kaç gündür çorbalardan gidiyoruz tavuklu patatesli pirinçli çorba yaptım çok sevdi yoğurt çorbasını da çok sevdi tarhanayi da seviyo yoğurtla birlikte veriyorum
Splash-Splash-Love ANNEBALIIII Bebek takip bölümünü tıklayıp tarif dünyası bölümüne girebilirsiniz. Bir sürü tarif var.
Woody ANNEBALIIII Bebek hünkarbeğendiyi çok seviyordu kızım. Ayrıca söyle bir tarifim var. Kabağı fırında kozleyin. Kıymalı ic hazırlayın. Karnıyarık gibi doldurup tekrar pisirin fırında
Yafes ANNEBALIIII 7 aylik bebekte artik kuzu kiymasina baslanmali, 6 ayda yaptiginiz sebze purelerini azicik sulu yapıp kıymayı da hafif suda pişirip karıştırıp verebilirsiniz.
Gamzebydmr ANNEBALIIII Meyve püresi ile başladım sebze çorbası falan veriyorum yoğurt veriyorum kahvaltıda peynir yemek istiyor bende biraz biraz tattırıyorum
ANNEBALIIII mertbebekkk evet ama hiç severek yediremiyorum. Bir haftadır yapmıyorum. Sevmediği için yoğurt ve meyve dışında bir şey istemiyor.
Woody ANNEBALIIII bence tavuğa gerek yok Kuzenim erken ergenliğe girdi ve sebebi tavuk dendi(5 6 yaşındaydı)
ANNEBALIIII Splash-Splash-Love bazıları çocuklar için uygun değil diye yazmıştı birisi. Bir yaş öncesi tüketilmesi yasak olan besinler vr vs diye. Cesaret edemedim. Teşekkür ederim 🌼🌸🌺
Woody mertbebekkk sık yedirilmemeli bence. Kızım 17 aylik. Saygılıdır yedigi. Sasirilicak bir sey yok aslinda. Tavuklara hep ilaç veriliyor malesef
ANNEBALIIII Woody haklısınız. Yumurtayı bile daha vermedim. O ya da 1 numara ile başlayan organik diye biliyorum. Henüz bulamadım.
VERA19 ANNEBALIIII Tarif dünyası köşemize de bakmanızı öneririm🙂 Sizler de tariflerinizi yayınlamamızı isterseniz; tarifinizin görseli, malzemeler ve yapılışıyla beraber beslenme@mutluanneleriz.com adresine mail atabilirsiniz. 🥰
Splash-Splash-Love ANNEBALIIII Ay hangi cahil yazmış acaba? Ayına göre yazıyor zaten. Ek gıdaya ilk geçişte neler verilmesi, 6-9 ay 9-12 ay falan bir sürü etiketleri var bi bakın derim ben çok tarif denedim değişik ve güzel şeylervar. Alerjik bebekler icin de var