Kızım 7 aylık 6. Ayda ek gıdaya basladik. Yoğurt falan ilerliyordum öyle. Sonra kızım kabız oldu top top yapıyordu kakasını. Uzman bir doktora götürdük tüm tahliller yapıldı hatta bağırsaklarına ve midesinede bakıldı her şey temiz çok şükür. Doktor bize duphalac verdi ve geçene kadar kullan geçtikten sonra bırak kullanmayı dedi. Bende öyle yaptım ve 2 gün verdikten sonra ilacı kızımın kabızlığı geçti. Fakat 2 gün sonra tekrardan kabız oldu. Neden oldu anlayamiyorum. Kızımın öğünleri şöyle. Sabah yarım yumurta sarısı. Öğlen sebze çorbası aralarda yoğurt yada meyve veriyorum akşam da kaşık maması yada öğlenden kalan çorba varsa ondan veriyorum ve 9 da anne sütüyle uyutuyorum. Foktorumuzda bu reçeteye uymuma ekstra hiçbir şeye cikmamami tavsiye etti. Bende şu hariç ekstra hiçbir şey vermedim. Ama neden tekrardan kabız oldu anlayamiyorum. Vantilatör çalıştırıyorum o evdeyken surekli. Yaşadığım şehirde çok sıcak zaten. Acaba vantilatör çarpıyor olabilir mi diye düşünmeye başladım. Yada verdiğim yemeklerden birtanesi alerjimi yapıyor ki. Kafam Allak bullak