Nurhan_Doruk Smyyerkm 3.ayda doktor bize yavastan kucağınıza oturtabilirsiniz dedi. Biz de öyle yaptık ama tam olarak 4. Ayda diyebilirim
Nuray23 Smyyerkm 3 4 ayliktan beri ara ara oturttum simdi 5 ayinin icinde daha sık oturtturuyorum. Cok seviyor
Ensarmomy Smyyerkm ben baya baya 6.ayda oturttum🤦🏼♂️Çünkü oğlum hep kendini geri atıyordu oturmuyordu destekli doktorum zorlama dedi akışına bırak dedi oturma bi süre daha kendi sinyal verince dene dedi. Bi gün bi baktım kendisi oturmaya başladı destek istemiyormuş meğerse çocuk. Boşuna gidip destek minderi aldım birde. Kendi kendine oturmaya başladı. Sadece mama sandalyesinde oturuyordu günde 1-2 saat sanırım o ona destek oldu ve direk desteksiz oturdu
Gunesgizem Smyyerkm ben bebeklerimi ne kucakta oturdum ne destekli artık o kadar usanmışlar ki 6. Ayına 10 gün kala filan bi baktım kalkmış desteksiz oturuyorlar tak etmiş artık yatmak 😂😂
Yamanikomm Smyyerkm ben 3,ayda basladim.kisa kisa 4,5 ayligiz suan vucudunun yarini havaya kaldiriyoru oturtmak.icin kucagima alip oturtuyorum bidaki ay mama sandalyesinde kisa kisa oturtmaya baslayacagim
Mys01-01 Yamanikomm merhaba benımkıde 4 aylık tam bugun dr geçen gittiğimizde ufak ufak başla dedı ben bır ıkı koydum ama korktukça 1 haftadır kendıni dikiyor oturmak için ama baya dikiyor köşelere dık kormak ıcın cokmu erken
Yamanikomm Mys01-01 Eger kafasini kaldirip dikiyorsa zaten oturmak istiyor demekmis ben koselerre kisa koyuyorum yanina yastiklarla cunku tam denge saglayamiyor ya asagi egimleniyor yada yana dusuyor😂 besinci ayda mama sandalyesinin yanlarini doldurup oturtcam