Burcu-A11 Merhaba sevgili anneler 🙏🏻 Bebeğim 50 günlük ve hırıltısı var bi türlü geçmiyor . Acaba böyle olan var mı aranızda neler yaptınız ve geçti acaba 🙏🏻🙏🏻
Aysedat Burcu-A11 Günaydın canım bnm bebeğimde 2 aylık hırıltısı vardı doktora götürdük ciğerlerinde sıkıntı yok dedi klima kullanıyorsanız burnu ve genizi kuruyordur dedi damla verdi şuan iyiyiz ara ara horlama gibi hırıltı var bnce bi sağlık ocağına yada doktora götürün içiniz rahat etsin
Burcu-A11 Aysedat doktora götürdük bizde çok şükür bi sıkıntı yok dedi serum kullanmamızı söyledi bizde kullanıyoruz ama tam açmadı ya da biz az kullanıyoruz sanırım
covidondokuz benım bebegımdede hırıltı vardı böyle sanki gögsu kapalı gibi doktoragttik burnundan dedi . serum kullandık fayda etmedi tam acmadı. anne sütü bir damla deliklerine sıktıgım gibi geciyo hemen
Burcu-A11 covidondokuz aynı bizim de öyle dedi doktor serum kullanıyoruz bizde ama evet tam açmıyor süt iyi mi geliyor yani nasıl yapmak gerekiyor çok teşekkür ederim bu arada 🙏🏻🙏🏻
covidondokuz Burcu-A11 anne sütünden bugune kadar zarar gelmedi .zararı yok vala ben hep öyle yaparım gözüne kıl yada böyle beyaz bisey girer ya onada sütümü damlttgıgım gibi gider en azından biliyorum ki benm sütüm♥️