AES-0404 BurcuBrc kayınvaliden anlayışlı biri ise o bebişe bakarken senn bi iki saat uyuyup dinlenme şansım olmuyor mu
BurcuBrc AES-0404 Şimdiye kadar ben baktım şimdi okula başladık öğretmenim o bakicak Allah’a şükür anlayışlı biri 🙏😁
AES-0404 BurcuBrc en azından güvendiğin biri ki çocuğunu emanet edebiliyorsun aklın kalmıyor. Bakıcıya bırakınca ister istemez aklı, kalıyor insanın. Anne olmak zor. RABBİM cümlemizin yardımcısı olsun kolaylık versin bizlere İNŞALLAH 🤲🏼
AES-0404 ZeynebimHavvanurum52 RABBİM yardımcımız olsun İNŞALLAH 🤲🏼 geçicidir diye umut ediyorum 🤷♀️ sizin bebiş saat kaçta uyuyor
ZeynebimHavvanurum52 AES-0404 henüz bi uyku düzeni oluşturamadım malesef değişiyor ama erken uyumuyor uyusa da uyanıyor 🙄
AES-0404 ZeynebimHavvanurum52 bizde yeni 5 aylık oldu. Bide hala bi uyku rutini oluşturamadık maalesef her gün değişiyor 🤷♀️
ZeynebimHavvanurum52 AES-0404 aynen hergun değişiyor ve ayağımda sallayarak uyutuyorum 😑😑😑 sallamayı bıraktırmak imkansız gibi geliyor 🙄
AES-0404 ZeynebimHavvanurum52 bende beşiğinde uyutuyorum yavaş yavaş sallamayı bırakmaya çalışıyorum ama çok alışmış sallamayı bırakınca açıyor gözünü 🤷♀️