Damla5980 Kızlarr tatile geldimm iki haftadır burdayımm bugün aklıma geldiki evden çıkmadan önce eşim tüm şantalleri indirdi derindondurucyda kıyma et vs vardı evi kurt basmışmıdır gece gece oturdum ağlıyorum basına böyle bişey geldn oldumu ne olmuştur
egeninanns Damla5980 arkadaşımın evinde elektrik gitmiş 1 hafta sonra apartman ceset kokuyordu . Her yer kurt böcek bastı . Evi bin kez temizledik geçmedi . En son dolap halı ne varsa attı yenisini aldı
Splash-Splash-Love Damla5980 Üzülerek söylüyorum ki ceset kokusu oluyor girilmesi bile zor 😭 2 defa yaşadım
Splash-Splash-Love Damla5980 BEN 2 SAATE YAKN TEMİZLEDİM KOKUSU TAMAMEN 1 HAFTADA GECTİ AMA 2 KUTU DOMESTOS BİTİRDİM. SARIMSI LEKELER DE ÇIKMADI. AMA ATMALIK BİSEY DEĞİLDİ BENİMKİ. BEN BÜTÜN HER YERİ KAPATTİM BUZDOLABI HARİC. AMA KAPI KAPALİ KALDİKCA İCİ DE DOLU OLUNCA Bİ SURE SONRA ACİLMİS KENDİLİĞİNDEN 🤷🏻♀️🤷🏻♀️ YANİ BENM HATAM DEGİLDİ AMA YAPCAK BİSEY YOK belki sizin DE KOTU DEGİLDİR
Browni_61 Damla5980 Evdeki kokuyu 1 yilda anca atarsin artik kurtlanmis olabilir yani et hemn kokar kiyma zatn buzu eriynce dieek kokar kanli oluyolr çünkü
Rules Damla5980 dolabın içinde bi parça var o su tutuyor içinde servis çağır eve onu çıkarıp temizleyince koku geçiyor. Bi arkadaşım dolabını atacaktı artık ne yaptıysa geçmedi koku. Sonra servisi çağırdı o parçayı çıkarıp temizlediler koku gitti.
annebusesi Annemlerin daha yeni başına geldi ama 2 hafta değil 4 gündü. Dolabın heryerine akmış temizledik. Dolaptaki herşey çöptü. Ama kurtlanmadan yetişmişiz neyseki..
uyus Damla5980 Benim başıma gelmedide abimlerin başına gelmisti.hatta dolabı paslanmiş ıslanmaktan.ama evden okoku cok zor gidiyo.
Neslimmmmm Damla5980 geçmiş olsun evden o koku çok zor çıkar.2 haftadan bahsediyorsunuz mahvolmuştur.