Yareenn1 Kızlar kızım her kelimeyi söyler 200 300 yakın kelimesi vardır ben ne dersem tekrar eder ama ikili cümle kurmaya da başladı ama uzun uzun 3 4 dörtlü cümle yok ne zmaan başlar kızımla sohbet etmek istiyorum artık ☺️☺️
DefneRana3881 Yareenn1 bir anda başlıyorlar sizinkide yakındır yaklaşık 30 aylık gibiydi bi anda cümleleri olgunlaştı değişti 35 aylık şuan kızım sus diyorum susmuyor her konuda bir fikri var kesinlikle 🙄 😂😂
Waffle Yareenn1 Merhaba benim kızım da 28 aylık olmak üzere🌸 Her an 3-4 kelimelik cümleler kurabilir. Benim kızım ki hep bir anda olmuştu☺️
SeverusSnape Yareenn1 bence belli bir zamanı yok. Benim hiç beklemediğim bir anda gerçekleşti bu sohbet durumu. :)
Tospiktospik10 DefneRana3881 benim de 28 aylık baba abla su mama kedi abla gel baba ati gibj korkuyorum valla bu ne zamn konuşacak diye😒😒
DefneRana3881 Tospiktospik10 emin olun başlar çok yakında aniden olan bişey çünkü şaşırıp kalırsınız susturamaZsınız sonrada 😅
Zalimsin Bir anda başlar 28 aylık kızım bu ara 2 kelimeli cümleden 3 4 kelimeli cümleye geçti bir anda oldu
Tospiktospik10 DefneRana3881 inşallah yani kitap okumak falan sevmez küçükken ilgisini çekiyordu suan yok konuşuyorum da . Ablası var 5 yasinda bugün ona ohaa demeyi göstermiş citi anlamda gülme krizine girdim yani o kadar güzel kelime var ken nerden öğrendin onu🤣🤣🤣
parlakli1990 Kızım erken konuşmaya başladı şuan 30 aylık baya baya 3 4 kelime yan yana konuşuyor bizim de kitaplara ilgimiz va4 ama bana okutmuyor sayfaları çevirip bakıp geçiyır