kclbtl Bu taraflarda oturanlar var mı ? Taşınma durumumuz varda istanbuldayız su an. Nasıl yerler önerir misiniz ?
Balkupum2505 kclbtl 1 yıl önce tasindim cerkezköye güzel sakin yer istanbul kadar kalaba ve gürültülü deyil. Birazcik zorlandm ama alistim
alimmiseni kclbtl ben çerkezköyden İstanbula gelin geldim, çerkezköy aşırı sakin bir yer ve ben çok seviyorum nedense, tüm sevdiklerim orada. Tekirdağ da güzel alıştıkça seversin eminim 🤗
BuketMina kclbtl Tekirdağ’dayım. Bence güzel bir yer. En azından İstanbul’dan çok çok uygun. ❤️ İstanbulda verdiğin ev kirasına burda villada oturursun 🎊
Satgiray kclbtl valla tanışırız canım sen beni kaydet bişey yap 😊👍 benim tanıdığım da çok onlarla da tanışırsın temiz insanlar
BuketMina kclbtl Çerkezköyü es geç bence 🙈🤪 Yani yalnızlığın dibini görürsün. O kadar da sakinlik zarar.
BuketMina kclbtl Bu arada Silivriliyim, babam silivrinin Fener köyünden. Akrabalarımın çoğu silivride. Silivri mi? Tekirdağ mı? Diye sorarsan :) Kesinlikle Tekirdağ. Arada çok çok fark var.