Anne25 Kızlar bebeğim 6.5 buçuk aylık bebek arabasına binince ağlamaya başlıyor nasıl sevdircem bu sefer ağlayınca kucağıma almak zorunda kalıyorum bel ağrısından ölüyorum sonra
Nursemom3 Anne25 kızım 14 aylık sevmeyince sevmiyor maalesef oturtunca basıyor çığlığı kendisini yere atmaya çalışıyor daha bugün yürüyüş yaparken koca ilçeyi kucağımda taşıdım eve gelene kadar
Hep_mi_uykusuz Anne25 benimki 8 aylik oldu hala sevmiyor.Evden singirak falan aliyorum yanima oynarkwn ben de hizlica isimi goruyorum.Simdi de simit falan veriyom eline
_BirAnne Anne25 8 aylık bebeğim benimkide sevmiyor artık bende taşlı böyle sallanan yerlerde sürüyorum iki sallanınca hosuna gidiyor duruyor 😂
akrep07 Neredeyse 10 aylık benim bebeğim, ne bebek arabası, ne örümcek, ne mama sandalyesi kullandı. Hiç birinde durmuyor. Baştan beri tüm bu saydıklarımı sevmedi ve istikrarlı bir şekilde reddetti. Sanırım sevmeyecek hiç
aay1 @Anne25 eline sevdiği veya ona değişik gelen evden birşey de olur değişik gelsin yeter ki bir oyuncağı verip AA bak bu nasılmış seste çıkartıyormuş falan deyip o arada oturtsanız arabasına ve hemen yolunuza gitmeye başlasanız belki işe yarar denediniz mi hiç böyle? Benim bebeğim de 8 buçuk aylık mama sandalyesine bazen oturmak istemiyor ağlayıp kendini geriye doğru atıyor evden birşey eline verip tak tak diye yere veya tezgaha vuruyorum aaa ses çıkartıyor bu tak tak yapıyor falan deyip eline veriyorum o arada oturtuyorum
Belinay2407 Anne25 ahh kızım 9 aylık olana kadar cok çektim ben bu durumu hiç durmazdı markete bile gidemezsin 8.5 aylık olduktan sonra dış dünyayı keşfetti ve Artık cok mutlu..hergun düzenli olarak dışarı çıkartın ve bebek arabasında ki sureyi gün gün uzatın ilk gün 10 Dk ikinci gün 11 dk en yakın markete gidin ama içeri girmeyin kapıdan dönün eve gelin evden çıkılıp geri gelindiğini Öğrensin