Deletedmom47 Asaf-annesi342257 Kişiye göre değişir anne sütüne bağlı en önemlisi .Bi dene canım niyet etmeden tut eğer çocuk aç kalır süt muappeti azalma olursa bırakırsın .
LinaDefne Asaf-annesi342257 4,5 aylık bebegim sadece anne sütü alıyor su içmediğim zaman sütüm olmadıgı için ben tutmuyorum. Sizinkide cok küçük umarım sütünüz etkilenmez
Aybukealtintas Asaf-annesi342257 oglum 5 ay 16 günlük sadece emziriyorum ve düşünmüyorum acıkcası, Allah saglık sıhhat versin bir sonraki yıl tutarım inşallah
Deletedmom47 Sodya Mecburi olarak öyle tutuyorum sonucunda bebek var denene amaçlı .Küçük çocuklarda niyet etmeden tutar mesela deneme amaçlı .Bozduğun takdirde kefaretini ödemiyorsun kabul olur olmaz Allah’a kalmış 🥰.
SorquLayanAnne 5aylık olduk bugün :) niyetlendim. Gece ve akşam bol sıvı alırsan bişi olmaz inşallah. Allah rızıksız bırakmaz, sen yeter ki yolunda yuvarlan. Ve tedbirini al🥰💐
Sodya Asaf-annesi342257 oyle mi anladim tesekkurler. Ama ben sağlamcıyim vaktinde niyet ettim😊 zaten o saatlerde sorun olmuyo .sonrasi önemli ama ins bi sey olmaz
MinikMucizemNil 6 aylık bebeğim ek gıda alıyor ayrıca meme ve mama veriyorum. Niyetlendim bugün ama sütüm biraz azaldı. Oruçta bi sıkıntı yok zorlanmıyorum ama sahura kadar bol sıvı alsam sütüm bu kadar azalmazdı herhalde. Birden karar verip niyetlendim
MinikMucizemNil Sodya göğüsüm çok yumuşaktı bebeğim biraz çekip bırakıyordu ağlıyordu mama verdiğimde çok aç bi şekilde içiyordu
Gulogokhan MinikMucizemNil ayni sorunu bende yaşıyorum acaba neden memeyi ağzından çıkarıp ağlıyor göğsümü sıktığımda bakıyorum sut geliyor ama geri cekiyor kafasını istemiyor😟
MinikMucizemNil Gulogokhan ben istediği akış hızı ve miktarı olmadığı için sinirlendiğini düşünüyorum. Ki zaten emerken çekme sayısı artıp yutkunması azalıyor yani 4-5 defa çekiyor 1 defa yutkunuyor yani az süt geliyor. Doymadığını anlayıp formül süt hazırlıyorum