RabiaBeyda İyi akşamlar bayanlar 7 aylık bebeklerinizin kaç dişi var?7 ayını geçirmiş tatlı bebeklerin güzel anneleri bebeklerinizin kaç dişi vardı?erken çıkarınca çabuk mu çürüyor?
Mirosunannesi RabiaBeyda 6 ay 7 günlük iki gün oluyor çıkalı biri diğeride baya yarılmış yakındır 🦷 ama geceleri çok zoooor geçiyor 🧟♀️☹️
Bebegimm1 RabiaBeyda 8 aylık 8 disi var 5bck aylikken cikardi diş erken veya gec cikinca curuyormuş diye duymadım hiç
Ozgoktug3110 RabiaBeyda 10 aylık 1 hafta oldu alt iki diş patladı . Haaa… O mu patladi ben mi bilemiyorum🥴
RabiaBeyda Hep_mi_uykusuz 7 aylık 3 dişimiz var 3 ü de aynı anda patlayacak toplam 6 oluyor bugün doktora götürdüm cuma ya kadar 3 ü de patlar dedi
Hep_mi_uykusuz RabiaBeyda Allah yardimciniz olsun😊Bizimkilerde gelse bi an once hic hazir degilim ama yapacak bisey yok😊
RabiaBeyda Hep_mi_uykusuz bugün doktor da aynısını dedi allah yardımcınız olsun diye 😂 çok mız mız herşeye ağlıyor uyumuyor yemiyor 🥺
RabiaBeyda Bebegimm1 bugün doktorumuz dedi 3 4 yaşında dil çürükleri ile karşılaşma ihtimaliniz yüksek diye 3 aylıkken alt iki dişini çıkarttı.