Aslfrk21 Bebegim 2 gün önce dogdu solunum sıkıntısı oldu yoğun bakıma aldılar solunum cıhazından cıktı 2 gundur orda başına boyle bır durum gelen anneler var mı tecrübelerınızı beklıyorum
Fatma69 Aslfrk21 10 gun kaldi solunum dan dolayi zir gunler ama saglikla kucagina alirsin insallah o gelene kadar sende kendini toparlarsin
Asel16 Aslfrk21 benim bebeğimde 14 gün kaldı entü edilmişti çok şükür geçti sizde kavuşursunuz inşallah
benaslindayohum Aslfrk21 17 gun kuvoz yolu bekledim 2 gun burnundan hava detegine bagliydi sonra idrat yolu enfeksiyonu icin antibiyotik basladilar sonrada emme refleksi gelissin diye bekledik
sevilefemuhammet Çok zor günler geçmiyor ama sağ salim alirsiniz insallah sizde kucağıniza şimdi 18 aylık oğlum
Mom62636362 Aslfrk21 Başka rahatsızlığı yoksa solunum cihazından çıkması yakında kavuşacaksınız demektir güzel anne
Aslfrk21 Herkese cok teşekkür ederım tecrübelerını paylaştığı için başka bir hastalığı yok şükür benım gebelık sekerım vardı kalp kontrollerı yapılıyor dogdugu gece kurtuldu solunum cıhazından şükür allahıma 💕
Erv Aslfrk21 cnm bnm bebegim 5 gun oldu dogali ve halen solunum cihazina bagli git gide durumu duzelmeye basliyo
Usarname Aslfrk21 12 gün kaldı bebeğin durumuna bağlı canım çıkması sadece solunumdan mı girdi erken doğum mu oldu
Erv Aslfrk21 merhabalar bebeginizi cikardiniz mi bende dun emzirmeye cagirdilar beni emdi sukur bebek bugun belki cikaracaz dediler ama sariligi gene cikmis dunden beri mavi isikta gecerse taburcu edeceklermis