Feyzosunannesi Kizlar 1 yaşında bebeklerinizin uyku saatlerini yazar mısınız? Bizimkinin çok güzel bı düzeni vardı ama şuan perişan durumdayız, tekrar bı saatlerini düzenlemem lazım yardımcı olur musunuz sizinkilerin saatleri nasıl
Oznurcoskun Feyzosunannesi benimde kızom bir yasına pazar günü giricek bende sizin gibiyim uyumaz durmaz yemez içmez napcam bilmiyorum
Perfect_woman Feyzosunannesi sabah 9 uyanış 12 buçuk öğle uykusu 6 akşam uykusu 11 yatış gece uyaniyo 3-4 gibi su iciriyorum sabah 8 gibi süt içiririm 9 da da uyanır
kokusudalin Bir anda düzeni değiştirdiyse normal bizim de öyleydi sonra tekrar düzenine döndü. Ara ara değişecek zamanla oturacak 😊
kokusudalin Feyzosunannesi Evet evet geç yatıp habire kalkar ben o şey yaptım son öğün olarak çorba veriyordum bide yanına su koyuyorum su içiyor. Uyandığın da sessizce yanıma alıyorum babasına bakıyor bana bakıyor gözümüz kapalı mırıldanıp uyuya kalıyor. Asla konuşmayız göz teması kurmayız uykusu iyice kaçmasın diye. Gece 2 3 de uyuyordu bir anda bozmuştu. Şimdi yine 10 11 yatıyor. Ama su verdiğimden beri ve karnını tok tuttuğumdan beri sürekli uyanması kıvranması kesildi
Mavi0688 Feyzosunannesi 14 ayligiz su an. 6 veya 6.30 uyanma ( su aralar 7ye kadar sarkti) 9 veya 9.30 gibi ilk uyku. Uyandiktan 3.5 saat sonra ikinci uyku ( bazen 1 bazem 1.5 bazen 2 saat uyuyor cunku). Aksam 20.30 civari odaya geciyoruz emerek uyudugu icin benim odadan cikmam 21.30 veya 22 yi buluyor. Genel hatlari ile duzenimiz bu sekilde
Feyzosunannesi kokusudalin Benimki pek yemek yemiyor karnı tam doymadigi için gece devamlı meme istiyor
Mavi0688 Feyzosunannesi sayamiyorum inan ki. Beraber yatiyoruz her uyudugunda meme istiyor bende veriyorum beraber tekrar uyuyakaliyoruz. Su an isime geliyor benimde. Ama en az 3 veya 4 kere kalkiyoruz daha fazlasi da oluyor
kokusudalin Feyzosunannesi Uyanma sebebi budur o zaman. Bir şekilde yemesini sağlasanız. Meyve püresi de olabilir. Ben bazen öyle de yediriyorum
Hkgi Feyzosunannesi 14 aylık bebeğim sabah 9buçuk 10 gibi uyanır. Öğlen 2de uyku saati gelir 5e kadar uyur. Akşam 8 gibi uyumak ister ama uyutmam oyalarım 11, 11buçuk gibi uyur. Gecede bir kere kalkar 🧿