Mnlannesi Kızlar bebeğim 14 günlük sürekli bunla alkali post açtım durdum kızım ağızdan gaz çıkarmıyor karnından gürül gürül sesler geliyor karnında şişlik var huzursuz uyumak istemiyor nasıl çıkarabilirim
Babyjo Mnlannesi agizdqn cikar siz yapamiyorsunuz.. bende yapamiyordum o zamanlar cocuk gazmana dönmüştü. annesutudoktoru diye bi doktor var instagramda gaz cikarma yontemini deneyin 1 2 dakkada agizdan cikiyor
Oznur_0708 Mnlannesi kiraz çekirdeği gaz içşn iyi diyolar ve emziriyorsan humana kimyon rezene çayı var onu iç kimyon çayları iç sütünden geçer gaz çıkarmaya yardımcı kimyon
Bety Bety siz kendinize kimyon çayı yapabilirsiniz duş masaj yapabilirsiniz çok post açıldı onlara sa bakın isterseniz
Ask35tego Ilık sıcağa yakın kovaya su benegi 2 dk suda karnına gelsin bekletin sonra yıkayın Gaz damlası kundaklayip kucakta pis pis beyaz gürültü masaj Allah yardım etsin çok zor Ben de uğraşıyorun ama tek derdi bu olsun Allah sağlık versin kolik oğlum
Babyjo Mnlannesi yılmadan deneyin bazen 5 bazen 10 dakka evin icinde geziyoruz ama cikana kadar durmayın
Albgy 3-4 çay kaşığı rezene çayı verebilirsiniz bebeğinize çok iyi geliyor bi de skin baby tamany wind salbe diye bi krem var bitkisel karnına sürüp 5dakika masaj yapın yuvarlak çiziyor gibi anında rahatlatıyor