Melek2401 Merhaba hanımlar, kızım 2,5 yaşında tuvalet eğitimini hallettik çok şükür. Merak ettiğim bebeklerinizi gece tuvalete kaldırıyormusunuz ? Tutuyorlar mı yoksa kalkmak istiyorlar mı ? Gece kaldırmak doğru mu ?
Hamzaekrem Melek2401 Kaldırmadm hiç çünkü uykusu açılınca tekrardan uyumaz saatlerce hemde tutuyor çok şükür
Mom9870 Melek2401 Bezi bırakınca ilk gece kaldırmadım sabaha kadar tutmuş. Sonrasında kendi kalktığı zaman bir kere götürürüm yapar geri yatar. Size de tavsiyem ilk gece bi kaldırmayın deneyin bakalım tutabilecek mi? Eğer kaçırma durumu olursa gece bir kez kaldırın yeterli, öyle 3 saatte bir kaldıran falan var gerek yok.
Melek2401 Hamzaekrem benimki de tutuyor çok şükür belki 1 yada 2 kere kaçırmıştır çok su içtiği zamanlarda ama hep kaldır vs dediler etraftan bende uykulu uykulu kaldırmaya başladım tutsa bile doğru mu yapıyorum bilemedim
Melek2401 Mom9870 bende sizin gibi yapıyordum kaldırmadım tutuyor sabaha kadar belki 1 yada 2 defa kaçırmıştır çok su içtiği zamanlarda kendisi uyanmıyor çişi gelse bile sabah kalkıp anne çişim geldi diye sesleniyor ama etraftan hep kaldır vs dedikleri için kaldırmaya başladım bende doğru mu yapıyorum bilemiyorum
Pelinzade İlk zaman bir kaç kere kaçırdı ağladı şimdi bezen bir çok su içtiği zaman ilk üç kere kalkıyor zaten çişi geldiğinde inleme ağlama sayıklıyor anlıyorum çisi geldiğini kaldırıyorum o yarı uykulu oluyor geri yatağa koyuyorum uyuyor geri
Melek2401 Pelinzade hiç farkedemedim gelip gelmediğini genellikle tutuyor ama hep kaldır vs dediler çok uykusu olsa bile kaldırmaya başladım uykulu doğru mu yapıyorum bilemedim
Birprensbirprensesannesi Ben lazimligini odaya getiriyorsun isetip geri yatirdim uykusunda çisss deyip..
Melek2401 Birprensbirprensesannesi bende öyle yapmaya başladım umarım doğru yapıyoruzdur teşekkür ederim :))
Pelinzade Melek2401 doğru tabi ne olacak ki çiş tutması daha kötü böbreklere krozet oturağı var hiç kaldırmıyorum direk oturtup kaldırıyorum benim ki yatıyor şükür kaldığı yerden devam
Mom9870 Pelinzade Şöyle ki çişinden rahatsız olup kalkmayan çocuğu tuvalete uykusunu bölüp kaldırmak doğru değil. Zaten rahatsız olsa kendisi kalkar annesi götürür. Bu arkadaşımızın çocuğu gece kalkmadan sabaha kadar bekleyebiliyormuş böyle bir şey varken neden kaldırsın?
Fadime0304 Ya benimde oğlum Ekim’de iki yaşına giricek gün boyu bez tutmuyorum çiş yapmiyo yada kakasini ara sıra kaciriyo ama yaptıktan sonra soyluyo Nasıl verebilirim tuvalet eğitimi