Ocakannesii Kızlar sol kaşımın üst kuyruk kısmı küstü çıkmıyor sizin uyguladığınız kaş çıkartan bir karışım var mı bakım yapan yardımcı olursanız çoook mutlu olurum🙏🏻🌸
Aydonika Ocakannesii benim kaşımın yarısı yoktu resmen sürekli jiletle yani permatikle alır gibi aldım orayı ve gece yatmadan 1 diş sarımsağı bölerek sulu yerini sürdüm kaşlarima öyle uyudum kokusu kötü ama yapacak bir şey yok hemen cikariyor
Ocakannesii Brfar Bayadır cıkmıyor insallah işe yarar hazırlıyorum şu an evde mevcut yağ çıksa cok mutlu olurum ya☹️
Ocakannesii Aydonika Yani bayadır küs kaşım yeni birşey değil inşallah çıkarır mucize gibi birsey olur benim icin bu😊 şimdi kaşımın cıkmayan yerini jiletle alır gibi almam mı gerekiyor ?
Derya-Deniz Ocakannesii onu iyi araştırmak lazım ben dört yıl önce yaptırdım çok memnun kaldm geçen haziranda düğün öncesi tekrar yaptırdım yenilettim pandemi ve hamilelikte hiç kuaföre gitmedim öylece duruyo 15 ay oldu hangi şehirde yaşıyorsunuz
Ocakannesii Derya-Deniz Benimde aklıma gelmedi değil kaşımın kendi halini seviyorum ama küs olan yer gözüme batıyor düzensiz görünüyor sadece korkum güzel olur mu sonra pişman olmaktan korkuyorum