DiDoCe Arkadaşlar bebeğiniz emdikten sonra memede uyuyakaldı diyelim sütü çekmiyor ama ağzındaki emme refleksi devam ediyor bu durumda bebeği çekiyormusunuz ? Ben yapiyorumda yanlışmı acaba dedim psikolojik açıdan vs
Seyma005 DiDoCe bende çekiyorum, onun psikolojik durumunu bilmiyorum ama çekmezsem saatlerce aynı pozisyonda durmaktan benim psikolojim bozulacak 😀
DiDoCe Seyma005 Hahah ya birde aşırı sıcak zaten yüzü boğazı isilik oldu bebegimin yinede birbirimize yapışıyoruz 😂
Seyma005 DiDoCe öyle bir terliyor ki kolumdan sular akıyor resmen. Ona da eziyet bana da eziyet yani 😀
rua_da_senhora_das_verdades DiDoCe 40 ı çıkana kadar benim bebeğim de öyleydi. Kucağımda memede uyurdu orda uyanırdı. 🙈 o uyanınca yapardım işimi. Şimdi de biraz daha dursun fazlaca emsin diye bakıyorum 🤷♀️
Ask35tego Hiç bırakmıyor memeyi emip emip kusma noktasına geldi Ağzından memeyi alınca uyanıp agliyor ben anlamıyorum neden böyle Atak haftası mi 12. Haftadayiz Uykuya dalamiyor Sahte emziği de kabul etmiyor çırpınıyor Kamburim çıktı 😀🥺🧿
mombeto DiDoCe ben çekiyorum çoğu zaman mahvoluyorum hiç bırakmaz bence diyorum. Ama anneme göre çekilmez o zaten bırakır diyor çok kızıyor bana. Bazen o bırakana kadar bekliyorum hakkaten bıraktığı da oluyor
spaceship 6,5 aylık, çekmiyorum. Kendisi bırakıyor bir süre sonra. Bazen çeker gibi yapıyorum öyle bir asılıyor ki, o görüntüye kıyamıyorum.
DiDoCe spaceship Öyle asıldığı zaman bende bırakmıyorum asla ama benim dediğim bildiğiniz uyuyor yani nefes alış verişinden belli
DalisMom DiDoCe ben basta cekmiyodum, sonra baktim kalici arkadas memede, hareket ediyodum biraz kendi kendine cekiyodu zaten