VERA19 HeartShapedGlasses Ahmet Ümit - Aşkımız Eski Bir Roman🌸 Ahmet Ümit - Kırlangıç Çığlığı🌸 Gülseren Buğdayıcıoğlu - Kral Kaybederse🌸
Mom9870 HeartShapedGlasses Uzun zamandır kitap almadım o yüzden şuan neler var hiç bilmiyorum. Ama hayatımda okuduğum en güzel romanlardan biri dediğim Canan Tan - Hasret. Çevremdeki ilgilenenlere ilk söylediğim hep bu kitap oluyor. 💐
SedaMeyra HeartShapedGlasses AHMET Ümit- Kayip Tanrilar Ülkesi Zülfü Livaneli -Balikci ve oğlu En son okudugum roman turu bunlar ama Sunay Akin Aslanli Yol , Sermin Yasar Babaannem geri döndü ve Dogan Cuceloglu Var mısın? Hepsi cok guzeldi
Smnl HeartShapedGlasses roman degil ama çok akıcı yazmış Saniye Bencik Kangal - Evlat okurken bayağı güldüm. roman olarak Serkan Karaismailoğlu Pia Mater ve serisi 😊
02aybrs Mom9870 piraye ve yüreğim seni çok sevdi bunlarıda okumanizı tabsiye ederim Canan tanın kitapları
Duyqualtay Livanelinin kitapları serenad - son ada -kardeşimin hikayesi - mutluluk bunları mutlaka oku kaç sene önce okumuştum hala her sayfası aklımdadır
Nisa2121 HeartShapedGlasses roman değil ama Elif Şafak aşk. Kitabını şiddetle tavsiye ederim. Mükemmel bir kitap içeriği insanı bambaşka yere götürüyor.